Vild Smith er tilbage og mere vågen end nogensinde

0
1510

Der har været stille på udgivelsesfronten fra Vild Smith i noget tid. Men fredag den 12. juni sluttede stilheden, da trioen tog hul på et helt nyt udgivelsesforløb, der kickstartede med singlen ”Vågen” og kulminerer med nyt album i slutningen af 2020.

Det er halvandet år siden at Vild Smith udgav musik i eget navn, hvilket dog bestemt ikke er ensbetydende med at de tre medlemmer Esben Iversen og brødrene Daniel og Moses Jensen har været i dvale på den musikalske front. Tiden er brugt effektivt i studiet og når de ikke har lavet musik til andre, senest Benjamin Hav hvor Esben Iversen er feature på nummeret ”Jeg Giver Aldrig Slip”, så har de arbejdet på højtryk for at finde frem til lyden af Vild Smith 2020.

Første bud på stammen er den nye single ”Vågen”, som introducerer et nyt kapitel for gruppen: ”I stedet for konstant at jage det næste hit, og leve op til andres forventninger, så er vi gået tilbage til vores oprindelige dogme – at lave musik for vores egen skyld. Det har været en kæmpe befrielse og vi har genfundet glæden ved at gå i studiet, som også afspejles i musikken. Det er Vild Smith 2.0, og vi føler selv at vi har lavet nogle af de bedste numre vi nogensinde har lavet.

Singlen ”Vågen” er produceret af Esben Iversen, der tidligere har produceret størstedelen af trioens guld og platinhits, og viser en mere organisk side af gruppen, samtidig med at de giver os den mixtur de er kendte for – fængende hooks og et berusende beat, der gør det svært for lytteren ikke at få den på hjernen.

Vild Smith kickstartede deres karriere i 2013, hvor de vandt DR P3’s Karrierekanonen. Sidenhen har de haft en lang række guld og platin hits, og har tidligere udgivet to guldcertificerede albums LEVER DET LIV (inkl. singlerne Vild Idag Syg Imorgen, Gør Det Godt) og STRAIGHT FIRE (Det Ik Sket m.fl.), samt EP’en ALLE ER HER (Inkl. singlen Sindssyg) som tilsammen har streamet mere end 45 millioner alene på Spotify.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here