LineMarianne: “Rain Hammers On”

0
720
Foto: Nikolaj Bundvig

“Rain Hammers On” er sidste singleforløber for LineMariannes første album i eget navn. Med hendes kærlighed til retro-vibrerende guitarer, følelsernes musikalske poesi og filmiske stemninger sætter “Rain Hammers On” scenen i en mørk nat, hvor Beach Boys kalder lyset tilbage.

I 2021 har LineMarianne udgivet singlerne “To The Beach” og “Oblivion” som begge har skabt opmærksomhed hos både radioværter og bloggere. Live har hun turneret med Tue West, både som support og pianist i hans band, ligesom hun selv har stået på plakaten til bl.a. Nashville Nights International Songwriters Festival.

LineMarianne lægger ikke skjul på, at en stor del af hendes inspiration er hentet i 70’erne og 80’erne. Med sommersinglen “To The Beach” blev der sendt en hilsen til Jim Morrison og i “Rain Hammers On” gemmer sig en hyldest til Beach Boys’ “Good Vibrations”.

Sangen er skrevet i en nat, hvor søvnløsheden har overtaget og det indre mørke virker lige så trøstesløst som regnens uophørlige hamren.

”Det var sådan en nat, hvor man har svært ved at tro på, det nogensinde bliver lyst igen. Natten virkede endeløs og mørket som en afgrund, jeg ikke kunne komme ud af. Hvor man virkelig skal minde sig selv om minderne om lyset og det gode. Musik rammer en forskelligt til forskellige tider. Den nat var det Beach Boys’ Good Vibrations, der mindede mig om lyset”.

LineMarianne bevæger sig i en stemningsmættet, indiepoppet sound, hvor kærligheden til organisk retro-sound og store stemmer fra mørket som Nick Cave og Lana Del Rey blander sig med en stemning inspireret af store filmkunstnere som Godard og Lynch.

“Rain Hammers On” er ude den 7. januar. Debutalbummet “When The Dawn” udkommer den 25. februar.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here