Forbløffet

0
1338

“Forbløffet” er den tredje single fra indierock/pop bandet Neptun. Det er et simpelt og cathchy nummer, der indkapsler følelsen af en bekymringsfri sommerforelskelse.

Nummeret er hurtigt og har et godt drive, men er samtidig let og elegant. Produktion er forholdsvis elektronisk og meget tidssvarerende, men har stadig følelsen af at være spillet af et band, med de organiske elementer som både akustiske- og elguitarer. 

Vokalen er ærlig og umiddelbar, og udviklingen i melodier er meget det, der bærer nummeret fremad. Omkvædet synges i falset, hvilket formidler den skrøbelige og ømme følelse “Forbløffet, at du virkelig tør”

Nummeret er først skrevet som et singer-songwriter nummer på en akustisk guitar og er derefter blevet præsenteret for resten af bandet, der så har tilføjet resten af arrangementet, der er blevet til den færdige produktion. 

Nummerets tema er den spontane romance, der opstår i en situation man ikke forventer. Man har ikke forventet det, og er derfor “Forbløffet” over, at den anden person, men også en selv har lyst. 

Inspirationsmæssigt falder nummeret ind i bølgen af dansksproget indiepop/rock med bands som Joyce, Søn og Patina i front. 

Neptun spiller vi dansksproget indie pop/rock, med et ungdommeligt udtryk. De ser sig selv som en del af den bølge af ny, dansksproget musik der har været i gang siden The Minds of 99 forenede rock og pop, og gjorde det mainstream.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here