“Husband”

0
1028
Foto: Sebastian Vistisen Toft

Katlah & Miss Puppy spinder dig ind i et dansabelt og humoristisk elektronisk pop eventyr, der ikke er set før. De er ude med deres første single “Husband” den 16. april.

De to artister og producere skaber en bemærkelsesværdig blanding af girly tyggegummi-pop og hårde elektroniske elementer. Deres sassy attitude samt gennemførte scenefremtræden er intimiderende og forførende på samme tid. Deres karakteristiske flabede vokaler, tunge beats samt vilde visuelle udtryk skaber tilsammen et usædvanligt dragende og unikt univers.

Udtrykket og musikken hiver 00’erne og Britney-viben frem igen, dog med et helt nyt Kattelicious og Puppylicious take. Teksten er skrevet i et ærligt og direkte sprog, hvor de gennem humor og selvironi skaber et særligt udtryk. Duoen har igennem mange års venskab fået et tæt bånd, der mærkes i deres fælles energi og udstråling.

De udtaler selv: ““Husband” handler om en bestemt type fyr, som vi begge har stiftet bekendskab med. Den passive, lidt umodne type, der ikke rigtig kan finde ud af, hvad han vil. Det er en doven pizzadreng, som bare er kokset! I omkvædet beskriver vi den ideelle “Husband” type. En moden mand, der tager initiativ og tør forpligte sig. Vi elsker at bringe vores humor og selvironi ind i musikken, som er et gennemgående tema på hele vores kommende debutalbum.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here