Klampenborg station

0
958

Det har det med at regne en del på Klampenborg station, og alligevel er det altid dér, man havner, når et ellers ret sprødt stævnemøde er gået i vasken.

Kalenderen er tom, telefonen er væk, skoene er våde, og pengene er brugt. Stationen er efterhånden blevet synonym med knuste hjerter og bristede håb.

Susanne Ørum debuterede i 1994 med pigegruppen “Me – She & Her”. De vandt en GRAMMY for “Årets nye danske navn” og havde et kæmpe hit i Danmark og Sverige med sangen “I Count the Minutes” skrevet af Diane Warren. Hun har optrådt med sin egen musik i Danmark, Sverige, Spanien, New York, Philadelphia og Seattle.

Susanne elsker derudover at synge på dansk og har to danske singler på vej også – den førstkommende med udgivelse 21. maj – singlen “Klampenborg station” – sammen med Nina Stark og Niels HP.

“Klampenborg station” udkommer på alle streamingtjenester fredag den 21. maj.

Får du egentlig sagt, hvad du virkelig har på hjerte? Har du indimellem sommerfugle i maven, og tør du lade dem flyve? Mon du nogensinde har fortrudt, at du ikke sprang ud i det, der kunne blive dit livs vildeste eventyr?

Bare rolig – så er du ikke den eneste…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here