Freja Eriksen – ”Love Revolution Arise”

0
1232

Sanger og sangskriver og læge Freja Eriksen har en klangfuld mission. Og den er vigtig! Med sin musik og sange ønsker hun kærligt men konsekvent at minde os om at vi alle er en del af og har noget vigtigt at bidrage med til vores smukke fællesskab kaldet Jorden.

I oktober udkommer Freja Eriksens debutalbum ”It’s Time For A Sustainable World”. Et album, hvor alle sangene på den ene eller anden måde kredser om mennesket og Jorden som én fælles organisme, og om hvordan vi hver især kan gøre en stor forskel.

Musikken kan bedst beskrives som folk-pop med et keltisk præg med Frejas på én gang powerfulde og følsomt indlevende vokal i front.

Førstesinglen ”Love Revolution Arise” udgives i anledning af International Day of Peace 21. september. Sangen indledes med sætningen ”I am calling my people” og er et kald til samling for at skabe en verden, hvor vi alle kan trives, og hvor der udvises solidaritet, næstekærlighed, global ansvarlighed og respekt på tværs af overbevisninger, kulturer, religioner og landegrænser.

Jeg har altid haft en tendens til at mærke verden meget tydeligt. Naturen, mennesker og dyrs trivsel har altid ligget mig meget på sinde. På et tidspunkt blev jeg så overvældet over den smerte og lidelse, der på mange måder er i verden for både dyr og mennesker, at jeg næsten ikke kunne være i mig selv. Smerten forvandlede sig dog hurtigt til en slags ild inden i og et eksplosivt drive mod at gøre alt, hvad jeg overhovedet kan for at bidrage til en verden, hvor alle har mulighed for at trives. Af den følelse udsprang sangen Love Revolution Arise, fortæller Freja.

Freja Eriksen er uddannet læge og PhD studerende indenfor klinisk biokemi. Hun kommer med sin viden som læge med Inspirerende konkrete og faglige input og forslag til, hvordan vi hver især har mulighed for at bidrage og medskabe. Og samtidigt når hendes sange ind til de dybere følelsesmæssige lag, rører og forhåbentligt inspirerer lytteren til at bruge sine unikke egenskaber til gavn for vores fælles organisme.

Om Freja Eriksen

1998-2004: Medvirket i diverse musicals bl.a. med hovedroller på Århus Teater og Det Kgl. Teater.
2008: Udgav EP’en “Out of My Hands”.
2005-2006: Opvarmede for Boney M.
2008: Uddannet på Complete Vocal Institute.
Siden 2006: Optrådt på diverse spillesteder.
2013: Blev færdiguddannet som læge og har siden arbejdet på intern medicinske afdelinger, neurologiske afdelinger samt i psykiatrien og almen praksis indtil hun fandt sin vej inden for klinisk biokemi, hvor hun til daglig arbejder som PhD-studerende på Hvidovre Hospital.

www.frejaeriksen.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here