The Blue Van klar med ny single og annoncerer længe ventet album

0
969

Fredag den 18. september frigav The Blue Van singlen “Disaster” og i samme forbindelse annoncerede de, deres længe ventede album “From Responsible Sources” som er på gaden d. 21 oktober. 

Rent musikalsk har Blue Van ladet sig rive med og føre sig nye steder hen, hvilket viser sig på “Disaster”. Nummerets rygrad er deres velkendte, stramme rock ’n’ roll-form, men rundt om i sangen bevæger sig elementer, der river og flår i dem. Det jappede riff åbner en fløj, opbygningen mod klimaks trækker på den elektroniske musik og under det hele ligger en uro, som var nummeret en tornado, der kaster band og lytter rundt.

“Disaster” følger op på de tre øvrige A rotations-singler “Heavy Load”, “Chameleon” og “Beggar”. 

Deres kommende album byder på skamløse popmelodier, det fortættede rock groove og de menneskelige skønhedsfejl, når de tumler med deres plads i livet og de nye generationers potentiale.

Halvejs gennem livet, men helhjertet engageret i verden går Blue Van i kødet på deres status som modne herrer – og det ansvar, der følger med. Det har mundet ud i albummet “From Responsible Sources”, der bevæger sig i to spor, der krydser hinanden.  

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here