Ny single fra Victor Sebastian

0
971

Victor Sebastians farverige single udvikler sig til en sand eksplosion af funk-pop og summer vibes.

Victor Sebastian sætter ild til dansegulvet med sin anden single “Morning Lights”. Med dens bouncy basgang og catchy omkvæd er den dømt til at sende festen gennem taget.

Efter den noget mørkere 80’er inspirerede debutsingle “Screaming Your Name”, viser Victor Sebastian sig denne gang fra en mere kæk og løssluppen side. Den minder os om de spændende øjeblikke, som alle efter denne lockdown hungrer efter: gnister der fyger på dansegulvet, blikke der mødes, fortabelsen i momentet og den intense connection til et andet menneske i natten.

Victor formulerer det selv således:
“Morning Lights handler om den intense forelskelse, der i et moment kan opstå i mødet med en anden. Det handler om at have det sjovt, være i live og opleve det sammen med en helt speciel person. Livet er evigt i det øjeblik, og det bliver i sidste ende til mindet om hele din ungdom. Jeg tror, at når lockdown slutter, kan det blive nærmest som i de brølende tyvere, at vi bogstavelig talt vil opleve brølende 2020’ere. Det er essensen af Morning Lights – lad os fejre at vi her er sammen lige nu!”

På lydsiden har “Morning Lights” alle elementerne til en funky banger, komplet med strygere der mod slutningen løfter sangen til euforiske højder. 80’er-indflydelserne fra “Screaming Your Name” er stadig til stede, men de blandes her med disco-flavors som i momenter henleder tanken på giganter såsom Earth, Wind & Fire og DNCE. På denne måde skyder Victor Sebastian foråret i gang på en upbeat og håbefuld note, mens han samtidig varmer op til den kommende sommer-single.

Victor Sebastian er pt. aktuel som skuespiller i webserien “FLUSH” på TV2 Play. Gennem 12 afsnit portrætterer han seriens mandlige hovedrolle, Carl, i et cast der også inkluderer Nathalie Albrecht, Mia Lyhne og Jesper Ole Feit Andersen.

Victor har gennem mange år også skrevet sange og spillet musik, og hans musik fra andre projekter har været i radioen og i tv-serier (bl.a. DRs “Fred til lands”). Han skriver også sange for andre artister, producere og projekter, og han er desuden udvalgt til DPAs netværkstur til Los Angeles sammen med bl.a. DJ Lilli, Mahrow og AMEA.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here