Luftforandringer fra Terminal Argh

0
719
Foto: Rasmus Fløe Lind

Med singlen Blue Balloon tjekker den genfødte duo ind med insisterende sprødt håndspillet engelsksproget pop og Nana Schwartzloses kraftfulde vokal. 

Singlen Blue Balloon er en medrivende musikalsk genkomst fra duoen Terminal Argh og budskabet er lige så vedkommende. Sangen handler om at nå et mætningspunkt i sit dating-liv, om at se sig selv i spejlet og indse at det ikke er der lykken findes.

Glæd dig til at høre Nana Schwartzloses distinkte og patosfyldte vokal og Morten Langkildes enkle effektfulde og lettende guitarfigurer. Han har skrevet teksten, hun spiller bassen og Timo Vuoppola sidder bag trommerne.

Terminal Argh udgav i efteråret singlen Back with a Vengeance – det første udspil til at markere deres musikalske skift. De startede ud som et dansk bud på trip hop og electronica, men nu er maskinparken skiftet ud med håndholdte instrumenter.

Det hele handler om at lave vedkommende rocksange uden så mange dikkedarer.
Rigtig radioegnet musik om det levede liv på godt og ondt.

Duoen fandt sammen igen i sommeren ´19:
”Det nye udtryk er lige mig, og jeg nyder at tolke Mortens tekster, mens vi spiller rigtige instrumenter. Jeg tror, vi blev lidt væk i al teknikken sidst, ” siger Nana.

”Nana og jeg er ret forskellige personer, med vidt forskellige liv. Men i Terminal Argh er det som, vi har været i 50 års lykkeligt ægteskab. Vi lander i samme sving og stemning. Hun fortolker teksterne, som kan hun læse mine følelser”, siger Morten.

Den musikalske projektmager Morten laver egen musik under navnet Umpff og huserer i en række projekter, kendetegnet ved at køre på tværs af genrer. Han har også udgivet sammen med storby-poeten Claus Høxbroe. Nana Schwartzlose har udsendt tre soloalbums og synger og spiller på teatre og i musicals. Hun er inspireret af Annie Lennox (Eurythmics) og svenske Rebecca Törnqvist.  Anmelderne har bl.a. forbundet hendes vokal med Hanne Boel og Grace Jones.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here