ELIAS BENDIX – Time To Make A Better Day

1
1019

Singlen “Time To Make A Better Day” er Elias’ kærlighedserklæring til livet, fællesskabet og vores allesammens indre og ydre tilstand.

Elias er på en mission om, at forandre verden til et bedre sted. Og det kan musikken – hjælpe os selv og hinanden til at ændre vores mindset og sammen skabe en bedre indre og ydre verden.

Singlen udkom den 19. marts.

“Time to Make a Better Day” følger op på Elias seneste single “We Can Be No One But Us” og rummer en genkendelig klang af nu disco, moderne funk og bløde popharmonier der bringer smilet frem på læben og en vuggen i hofterne. Med musikken som redskab minder
Elias os om, at det er nu, det er “Time to Make a Better Day”. For fremtiden er vi alle sammen med til at skabe lige nu.

Elias Bendix’ seneste single (”We Can Be No One But Us”) blev spillet på over 30 britiske og 60 udenlandske radiostationer, såvel som på den danske radiostation P4. Videoen på youtube har rundet 10.000 views.

Elias Bendix udtaler om nummeret:

“Time to Make a Better Day kommer ud i en tid, hvor vi ryster en mørk, pandemisk, vinter af os, men vores bekymringer klæber til os. Vi har behov for at blive mindet om at vores liv er større end dét. Og det er præcis det musik kan hjælpe os med. Musik kan styrke vores selvfølelse, når vi er længst nede, musik kan give os en følelse af fællesskab under en koncert og når vi lytter til og deler musik med dem vi holder af, og musik kan motivere os til at handle.”

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here