HOLD MY BREATH – Dansk Melodi Grand Prix 2019

0
1516

HVORFOR MELODI GRAND PRIX? Hvad er DNA’en af Grand Prix? For os er det en konkurrence om den gode melodi, det stærke budskab og den gode tekst. Vi synes det kunne være helt vildt interessant at se, hvor meget vi kunne skrælle fra og derved komme ind til kernen af hvad vi mener, er essensen af Dansk Melodi Grand Prix. Vores bud på netop det, er “Hold My Breath”.

WRITE WHAT YOU KNOW
En sang med melodien og mennesket i centrum. “Hold My Breath” er en fortælling om, at acceptere sig selv for den man er i en tilværelse præget af verdensomspændende uro, negative effekter af sociale medier og klimaproblemer. Sangen handler om den usynlige kamp, vi allesammen har indeni. De fleste går rundt og kæmper med et eller andet eksistentielt, på trods af det glansbillede, vi som oftest sender ud. Vi, holdet bag “Hold My Breath”, har hver især vores usynlige kamp, der til tider oversvømmer og tager pusten fra os. Desuden virker det til, at mange af os i disse år, holder vejret i frygt for, hvad fremtiden bringer. Rasmus Faartoft er med i Danske Melodi Grand Prix lørdag den 23. februar 2019 med sangen “HOLD MY BREATH”.

RASMUS FAARTOFT (SANGER)
Rasmus er 25 år, fra Ikast i midtjylland og er uddannet musicalperformer. Rasmus har medvirket i et hav af forestillinger. Bl.a. Fredericia Teaters SHU-BI-DUA The Musical, SEEBACH og Disneys Klokkeren fra Notre Dame, samt Det Ny Teaters opsætning af Billy Eliot, og er pt aktuel på Folketeateret i Mød Mig på Cassiopeia. Rasmus er vokset op med musik og spiller på mange instrumenter. Han interesserer sig meget for gaming, er vild med at læse fantasy og har desuden en stor passion for “pen and paper” rollespil, som Dungeons & Dragons – Rasmus’ liv er kort sagt koblet på det at fortælle historier, både i hans professionelle erhverv og i hans fritid.
Se mere på: www.rasmusfaartoft.dk

HOLDET BAG:
Martin Skriver (idémand, tovholder og sangskriver)
Martin har været udøvende scenekunster i 10 år og har medvirket i et utallige forestillinger. Senest spillede han Keld Heick i forestilligen SEEBACH, der sluttede i sensommeren 2018 på Det Kongelige Teater i København. Han er nok mest kendt for hans sejr i Det Danske Melodi Grand Prix 2016 med sangen “Soldiers Of Love” som han skrev og optrådte med som en del af gruppen Lighthouse X.
Se mere på: www.martin-skriver.dk

Tim Schou (sangskriver)
Tim Schou er blandt DK’s bedste sangere og sangskrivere, og har i den forbindelse arbejdet med Ella Henderson, Go Go Berlin, Felix Jaehn og solgt platin i Sverige med Anton Hagman. Selv har han siden debuten som soloartist i 2017 udgivet 6 singler og den akustiske live-EP “Face to Face”. Karrieren nåede et midlertidigt højdepunkt i 2018 da han spillede til verdens største nytårsshow foran Brandenburger Tor for 750.000 mennesker i Berlin.
Se mere på: www.timschou.dk

Thomas Agerholm (visuel ansvarlig)
Thomas er teaterinstruktør og daglig leder af Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia. Thomas står bl.a. bag Frederica Teaters kæmpesuccesser, Shu-Bi-Dua The Musical, Disneys Klokkeren Fra Notre Dame og SEEBACH. Thomas er derudover medskaber og instruktør på Fredericia Teaters nye store selvskrevende musical “She Loves You” baseret på Lennon & McCartneys musik.
Se mere på: www.thomas-agerholm.com

Cynosure (producer)
Cynosure Music er et produktionsselskab fra 2009, stiftet af Sebastian Owens og Daniel Durn, der huser flere danske sangskrivere og producere. Selskabet har medvirket på udgivelser i hele verdenen og modtaget flere guld og platin plader for deres arbejde. Cynosure Music har tidligere været en del af DMGP på sangen “Soldiers Of Love” med Lighthouse X.

Two Dæne Productions:
Two Dæne agerer pladeselvskab for Rasmus Faartoft og “Hold My Breath”. Two Dæne er bestående af Søren Scheibye, Martin Skriver og Mikal Larsen. Two Dæne arbejder med musicaliværksætteri. Bl.a. et netværks-projekt kaldet Musical Theatre Community – Denmark, som man kan følge med i, hvis man lytter til deres podcast “Kaptajnen & Ambassadøren”, der giver lytterne mulighed for at komme med ind i “musicaliværksætteri maskinrummet”.
Se mere på www.twodaene.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here