KONVOJ jagter skatten på deres nye single “Treasure”

0
715

På bandets anden single “Treasure” demonstrerer KONVOJ et sindsoprivende og råt lydbillede, som gennemsyrer deres kommende debutalbum “Basher”. Midt i feedback-infernoets flammehav understreger KONVOJ endnu engang sin berettigelse på den danske post-punk scene.

Det rykker i én, når man lytter til “Treasure”, der tro mod bandets dogmeregler er indspillet i one-take. Med distorted bas, udflippede guitar-riffs, upoleret vokal og hårdtslående trommer i swing-rytme væltes lytteren omkuld. Singlen gør op med dagligdagskonformiteten og slår dig i mellemgulvet med dramatiske gloser, som var du i boksekamp mod alle de usynlige fjender, der fjernstyrer dit liv.

Sangen handler om den metaforiske og eksistentielle skat, som vi alle har mulighed for at finde, hvis vi tør følge vores egen sandhed og lader handlekraften føre an. Også selv hvis det betyder, at man er nødt til at cutte forbindelsen til ens nære. Forsangeren udtaler:

“Skatten kommer nogle gange til syne ved, at du tager afstand fra folk, der står dig nært. Det er en proces som kan fucke godt og grundigt med dit sind, og du kan have mange indre dialoger med dig selv, før at du indser det. Det vækker både din sorg og frustration – men ligeledes også din aggression”

KONVOJ har fanget danskernes opmærksomhed på landets radiofrekvenser med bandets første single “Modern People”, der har fået god medvind på P6 Beat. Singlen “Treasure” følger stærkt trop i det kompromisløse lydunivers som allerede kendetegner KONVOJ, og efterlader dig oprevet og nysgerrig på samme tid.

Som et visuelt skulderklap til “Treasure” har kunstneren Ørkenkrigeren lavet en poetisk og kreativ lyrikvideo på YouTube, der er et rasende forsøg på at vække modtagerens bevidsthed til live.

Singlen udkom d. 30. april på alle streamingtjeneste

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here