Lei Moe feat. Troels Lyby: ”Honey”

0
2278

Hun er født i Sundby, men har rødder på Samoa, hvor hendes far kommer fra. Hun har sunget kor i over 40 år og medvirket et utal af indspilninger og har stået på scenen bag flere hundrede kunstnere.

Det er 34 år siden, hun udgav sit debutalbum i eget navn. Nu er Lei Aloha Moe endelig ved at være klar til at udgive præcis det album, hun altid har ønsket sig at lave.

”Jeg troede egentlig at jeg var gået på pension – indtil jeg mødte Morten Wittrock,” siger 66-årige Lei Moe, der på den kommende udgivelse netop har allieret sig med den energiske og talentfulde tangetspiller, sangskriver og producer Morten Wittrock. Et samarbejde som bygger på forståelse og kærlighed til den genre som står begges hjerter så nær, nemlig Soul.

Den 4. september udkommer førstesinglen ”Honey”. Nummeret er en duet med skuespiller Troels Lyby som de fleste danskere efterhånden har opdaget, er en fremragende sanger kva hans program ”Sommertogt”, der har kørt over sommeren på DR 1. De to sangere kendte ikke hinanden i forvejen, men både stemmer og personligheder faldt totalt i hak fra første øjekast.

Wittrock og Moe har skrevet tekst og musik til dem aktuelle single sammen og nummeret handler om et brud, der nødvendigvis må ske, når gnisten i forholdet er forsvundet.

Heldigvis har Lei Moe ikke mistet sin musikalske gnist og sin sjæl- og powerfulde stemme, der virkelig kommer til sin ret her, hvor hun er helt i front. Og endelig kan gøre præcis hvad hun har lyst til rent musikalsk.

Albummet ”Lei Moe” udkommer den 6. november.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here