Infernal #RiverPissetNedIgen og giver koncert på Kulturværftet

0
1430

Sidste år fejrede Lina Rafn og Paw Lagermann 20 års jubilæum med turnéen #InfernalRiverPissetNed. Med fulde huse alle steder besluttede duoen sig for at gentage succesen i år på landets festivaler og en række indendørs spillesteder, herunder Kulturværftet i Helsingør. Den 26. oktober er dagen, hvor #InfernalRiverPissetNedIgen i Helsingør.

Et Infernal-show er mere end bare en koncert. Det er en oplevelse. Når Paw og Lina optræder live, rives publikum ikke bare med på en rejse gennem duoens imponerende række af udgivelser. Publikum kan roligt påregne en vis interaktion, som man aldrig helt ved, hvor ender. Det eneste, man ved, er: Det bliver festligt. Det bliver sandsynligvis endda vanvittigt.

Gruppen har i 2018 valgt at kalde fænomenet #InfernalRiverPissetNedIgen.

Konkret har bandet aldrig sat barren lavt, og det gør de heller ikke denne gang. På alle fronter sættes alle sejl til, og publikum kan se frem til et velspillet koncertshow sprængfyldt med power, en gennemtænkt historiefortælling, som iscenesættes til mindste detalje igennem scenografi, kostumer og koreografi i international klasse – og naturligvis musikere, som spiller perlerækken af hits live. Højt.

De vil som altid hylde de mange fans, der år efter år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som Sorti de L’enfer og Kalinka. Siden har de været insisterende og uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til, at en Infernal-koncert bliver et decideret overflødighedshorn af hits.

Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt og har derefter været et uadskilleligt musikalsk makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante og mest energiske optrædener.

Infernal forbliver desuden topaktuelle med udgivelsen af deres nye single Not Alone (Alo Elo Ele). Nummeret er et godt sonisk billede på den varme, feel good-fornemmelse, du står med under og efter en Infernal-koncert, for selvom de flår dig rundt oppe fra scenen sprøjtende med kaskader af vodka, co2, champagne og meget mere, ender du altid i samme gear hoppende rundt med en herlig fornemmelse af, at dit største problem er, at du har glemt dine problemer.

Praktiske informationer:

Tid: 26. oktober 2018 21.00

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here