Dansevenligt melodisk pop fusioneret med elegant hiphop

0
1431

Dansevenligt melodisk pop fusioneret med elegant hiphop
Slumromantikeren Emil Kruse basker gang i en svedig dansefest i Store VEGA lørdag d. 13. april.

Emil Kruse blander hiphoppens stærke beats med omkvæd badet i poppede melodier. Det har tiltrukket både vanlige hiphop-smagsdommere og danseglade festgængere. Den tidligere VEGAs Udvalgte rapper har imponeret anmeldere og publikum landet over med sit originale og kreative tekstunivers, som legende og nonchalant fusionerer det rå og urbane med tankevækkende lyrik.

Seneste single, ”Tæt På”, med tidligere Julias Moon forsanger Louis Samson, fra ep’en I Dine Blå er et fremragende eksempel på hvordan urban hiphop kan krydres med popmelodier og blive til et lækkert dansehit.

I 2016 udkom den yderst anmelderroste ep, Slumromantiker, som bl.a. høstede seks hjerter I Politiken. Soundvenue, der kvitterede med fem ud af seks stjerner og konkluderer om ep’en: ”…Først og fremmest har Kruse bare komponeret en håndfuld rigtig gode sange, hvor håndværket er i orden.”

I 2018 debuterede Emil Kruse live på Roskilde Festival, hvor GAFFA gav ham fem ud af seks stjerner og skrev: ”Kruse kom, så og sejrede med fest med stor F, og det var en fornøjelse at være vidne til.”

Emil Kruse har på trods af sin unge alder været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den hele halvdel af grime-duoen Sleng og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er inspireret hiphop.

Fakta om koncerten:
Emil Kruse (DK)
Lørdag d. 13. april kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 180 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via vega.dk og Ticketmaster.
Læs mere og køb billet til koncerten med Emil Kruse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here