Louise Dubiel går country med nyt single-udspil

0
1382

Sangerinden Louise Dubiel, som du bedst kender fra gennembruds-hittet Forpulet Perfekt om den søde, søde Jakob, er tilbage med ny energi og en ny sound på hendes nye single, En Kvinde i Evig Længsel. Denne danske udgave af en mere end 100 år gammel amerikansk folkesang rammer gaden den 21. april 2020.

En kvinde i evig længsel er en sang om at være på udkig hele livet – at søge imod noget større. Det kan være kærlighed, karriere eller selve meningen med livet.

Singlen er den første af en række nye sange, som Louise vil udgive i løbet af foråret og sommeren 2020 – og som vil kulminere i et album senere på året.

Sangen er skrevet på melodien fra den 107 år amerikanske folkesang Man of Constant Sorrow, som de fleste nok bedst kender fra filmen Oh Brother Where Art Thou.

Louise Dubiel så filmen som teenager og blev meget interesseret i musikken. Og da hun som ung kvinde rejste til Nashville og hørte Dan Tyminski (manden, der lægger stemme til Clooneys sang i filmen) synge live var hun fuldstændig solgt.

Louise Dubiel besluttede at give sangen en ny tekst. Hun ville gerne blive i den folk’ede eventyr-fortælling, så det blev en sang om en rejse. En rejse gennem livet for at finde meningen med det hele. Hvem er vi, hvor kommer vi fra og hvor er vi på vej hen? Det er vigtigt ikke at glemme inspirationen, spiritualiteten og nysgerrigheden i vores travle hverdag.

Sangen er indspillet af ægte Nashville studie-musikere og derefter revet fra hinanden og sat sammen igen i Tænkeboksen Studio i Danmark.

Hjemmeside
http://www.louisedubiel.dk

Facebook
https://www.facebook.com/louisedubielmusik

YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCyCPcAlo9Yqo-NJyZ-wPgTA

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here