Morgensol

0
1497

Natlys er et dansksproget projekt med rod i post-rocken, indie-poppen og jazzen, der debuterer med albummet “Morgensol” den 28. maj 2021.

Duoen der udgør Natlys – eksil-fynboerne Dan Egmose og Benjamin Sacco Nilson, har skrevet et sårbart og nærværende album der dykker ned i personlige fortællinger om at finde lys i mørket, om at bryde mønstre ankret i blodets bånd og acceptere kærligheden i livet.

Musikken balancerer på en knivsæg af det lyksalige og det melankolske, det skæve og det poppede, det svævende og det tunge.

Dan Egmose har tidligere haft succes med bands som Feng Li og Between Kingdoms hvor de bl.a. var i rotation på P3 og P4 og turnerede Danmark rundt.

Benjamin Sacco Nilsson har blandt andet været en del af bandet Dead Young Oaks – finalist i Karriere kanonen 2013, samt gjort sig positivt bemærket på den fynsk-københavnske jazzscene, med kvintetten Kurit.

Albummet er skrevet mellem 2018 og 2019, og indspillet og produceret i duoens studie Stenhulen i Københavns Nordvest-kvarter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here