Nådesløs selvransagelse på ny single fra Gurli Octavia

0
828

Gurli Octavia er klar med tredje single fra det kommende album I Could Be Blossoming Instead. Sangen, X-ray, kommer på alle måder fra hende selv. Hun bruger som vanligt sig selv uforfærdet i sin sangskrivning, men X-ray er også hendes første udgivelse på egen hånd.

I en organisk, håndspillet og storladen stemning sætter Octavia på sin nye single røntgenlys på hjertesorg. Teksten vender rollerne om, og Octavia forestiller sig, hvad eks’en ville have lyst til at sige om deres forhold. En stærk selvrefleksion over ikke at have været den kæreste, man ønskede at være. Men det er også en håbefuld sang, som søger forløsningen – og byder på en sjælerensende trompet-solo!

“2020 er virkelig udfordrende for os allesammen, men for mig har det også været et år, hvor jeg har fundet en vej til at hele min sorg og komme ud af nogle meget selvdestruktive vaner. Sangene på albummet er skrevet i ekstremt følelsesladede sindsstemninger, så jeg ser dem faktisk klarere nu, end da jeg skrev dem”, fortæller Gurli.

Den kreative skaberkraft, der bor i Octavia er også hendes helende kraft. Hele det kommende album repræsenterer med musikalsk råstyrke, hendes indre møde med både kaos til klarsyn.

Gurli Octavia er efterhånden en erfaren kunstner. Hun har tidligere udgivet tre EP’er, hvoraf den første, ‘Philophobia’, udkom i 2017. Her finder man blandt andet sangen ‘Winter Arrived’, som især var med til at skabe et navn og en fanbase for Gurli Octavias akustiske, guitarbårede musikunivers. Siden kom ‘Lunacy’, også i 2017, og derefter ‘Metanoia’ i 2019. Begge med samme inderlige, akustiske og organiske lyd. Gurli Octavia er desuden en velbevandret live-artist, og hun har blandt andet spillet på Roskilde Festivals Rising-scene i 2018.

X-ray er ude på alle digitale platforme 4. december. Albummet I Could Be Blossoming Instead udkommer 29. januar 2021.

Følg Gurli Octavia

Website: www.gurlioctavia.com 
Facebook: www.facebook.com/gurlioctaviaofficial/
Instagram: @gurlioctavia
Spotify:https://open.spotify.com/artist/3ldRKEeKVlepY9qjiaCg6d?si=0tdZ8MzeQBmRcLwUavt_kg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here