Lukas Vanggaard – Frisk Prins

0
1416

Lukas Vanggaard har charmeret radiolyttere og anmeldere med sin varme indiepop. Hans debut-EP Håndspillede Hits udkom i maj i år og allerede nu, er han klar med opfølgeren. Frisk Prins udkom 13. november.

Lukas Vanggaard – Århus’ mest charmerende indiepopprins – er klar med en ny EP. Den hedder Frisk Prins (og han anede ikke, der fandtes en 90’er serie med titlen Fresh Prince of Bel Air).

Lukas Vanggaard har, trods sin unge alder, en del erfaring med musikbranchens virkelighed. Han har spillet musik, siden han kunne holde på trommestikkerne, og skrevet sange siden han var ni år gammel. Så da han som 17-årig fik en pladekontrakt i København, forlod han alt hvad han kendte, og tog til hovedstaden.

Men presset og ensomheden blev massiv og endte i angstanfald, en flugt ud til roen på landet, og en lang periodes arbejde med at finde fast grund under fødderne igen.

”Siden jeg var teenager, har jeg altid været lidt på flugt fra virkeligheden. Jeg har gennem årene skabt en hel forunderlig indre verden med kroge og afkroge, jeg slet ikke har besøgt endnu. Jeg elsker at være alene, så jeg har tid til at være der. Jeg er nok mest tryg i min egen verden. ”Frisk Prins” handler om netop det. At gå min egen vej, fordi jeg ikke har noget andet valg. Den asfalteres, mens jeg går. ”

Lukas er en håbløs romantiker med underspillet humor i den ene hånd og inderlig alvor i den anden. Hans single Eva (fra Håndspillede Hits) og senest Gøteborg fortæller begge om stormende forelskelse – og begge har fået en hel del airplay på bl.a. P4.

”Livet er sjovest, når man har en at opleve livet sammen med. Jeg drømmer om at finde the one, jeg kan kaste al min kærlighed på, men det er som om, at hun er nødt til at finde mig i min indre verden – eller vi skal i hvert fald mødes på halvvejen. Jeg drømmer tit om, at det sker. At hun pludselig står der. Ofte, når jeg møder en sød pige, tænker jeg; ”Tag nu chancen. Fortæl hende, at hun er rigtig sød”.  Det er det titelnummeret Frisk Prins handler om – vaklende mod og håb om forståelse. Fra Bispebjerg, det sidste nummer, er til gengæld forløsningen. Følelsen af at have fundet sin soulmate. Et plaster til sit sår”

Følg Luks Vanggaard her

Facebook: https://www.facebook.com/lukasvanggaard/
Instagram: @lukasvanggaard

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here