MALU og Alexander Oscar samarbejder på ny single

0
369

Den 16. september udgav den dansk-korsikanske pop/RnB-artist MALU sin nye single “Never On Time”. Sangen er skrevet i samarbejde med den storstreamende popstjerne Alexander Oscar, som gør sin producerdebut på sangen.

MALU har efterhånden tradition for at samarbejde med nogle af de hotteste navne på den danske musikscene, og hendes nye single “Never On Time” er ingen undtagelse.

I producerstolen finder vi nemlig det 24-årige stjerneskud Alexander Oscar, der, udover at have gang i en gloværdig solokarriere, nu også kan skrive producer på CV’et. MALUs nye single “Never On Time” er nemlig både skrevet og produceret i samarbejde med den storstreamende popstjerne.

The one that got away

“Når jeg som teenager var heartbroken, trøstede min mor mig altid med, at det hele handler om timing. Som yngre lød det altid abstrakt for mig, men i dag forstår jeg hende 100%. Vi taler altid om at finde den eneste ene, men i virkeligheden tror jeg lige så meget at det handler om, at tidspunktet skal være det helt rigtige, før vi tør give os hen til en relation og virkelig tro på den”, lyder det om sangens tematik fra Marie-Louise Pierini Lüders, som er sangerindens borgerlige navn.

Forleden fortalte hun veninderne om den nye single, der netop handler om en kærlighedsrelation, der aldrig blev til noget: “Jeg indså, at vi allesammen havde en ‘the one that got away’, så det er en historie, som jeg tror mange kan identificere sig med”, siger hun og smiler. En historie mellem to mennesker hvor timingen af en eller anden årsag bare aldrig var helt rigtig.

“It’s a little too soon cause you’ve gotta figure out yourself
it’s a little too late cause now I am with somebody else
I should leave it all behind, cause I can never be on time with you”,

lyder de indledende linjer i det energiske omkvæd, der er lidt mere poppet end, hvad vi efterhånden er vant til fra hendes hånd.

Mere pop end RnB

I april udgav MALU EP’en “Evergreen”, hvorfra flere af singlerne fik en del opmærksomhed på både P3 og P4. En række udenlandske blogs roste ligeledes hendes tilbagelænede, smagfulde vokal og sangskrivning.

“MALU’s music is a great option for a first dive into R&B. She will be gentle and make you discover the beauty and nuances of a very complex genre”, skrev Good Because Danish bl.a. efter udgivelsen.

Ikke desto mindre hører “Never On Time” nok nærmere til i den lidt mere rendyrkede popkasse, selvom de elegante nuancer i MALUs underspillede vokal stadig afslører hendes ophav i og kærlighed til RnB-genren.

Med hjemsøgende korstemmer, oppiskende trommehvirvler og en melodi, der limer sig til dit indre øre, sparker MALU sensommeren igang med udgivelsen af “Never On Time”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here