Mob War udgiver anden single fra deres kommende album

0
829

Mob War er klar med anden single fra deres kommende første album. Med et cruisende beat, en ambient guitar og en næsten opgivende vokal, bliver vi lullet med ind i et plaget sind, hvor alt er vendt på hovedet.

Mob War vendte tilbage til offentligheden med singlen Glassy Eyes i forsommeren i år. “These guys really know what they are doing”, skrev Good Because Danish, helt i tråd med GAFFAs anmelderspådom, da debut-EP’en udkom i efteråret ’17: “en debut, der lægger kimen til noget stort og enestående”.

Frederik, Benjamin og Viktor sætter hellere barren for højt end for lavt. Deres EP blev optaget i one-take og ambitionerne for det kommende album var fra starten store. Det har kostet tid, kræfter, og et helt album en tur i skraldespanden, undervejs, før de nåede i mål.

Singlen West Points Up tager, som første single Glassy Eyes, fat i det frustrede, forvirrede menneskesind. I en følelseskombination af at være lige dele opgivende og angstfuld, sætter sangen musik til den fornemmelse, der synes at findes i os alle; et hjerte, der ræser, øjne, der flakker og ingenting at holde fast i. Der hvor det mentale kompas er skudt ud af kurs og vest pludselig peger op og øst ned.

Omkvædet demonstrerer energisk og fængende den energiladning og frustration, der findes i følelsen af at give op og give efter for det, der ligger og bobler lige under huden.

Videoen til sangen har de tre selv lavet:

”Vi har lavet en video, der afspejler den kæmpe sindsforvirring, der kan ligge i os alle, i hvert fald i os i bandet. Nogle gange kan man føle sig ovenpå i et stadie af frustration og i næste sekund kan det skifte og være helt modsat. Vi prøvede at hooke op med nogle af vores film-venner men alle sprang desværre fra i sidste øjeblik, så vi besluttede os for at lave det hele selv. Vi har absolut ingen film-erfaring, så vi har filmet over mange dage og er faktisk endt med noget, vi synes er ret godt”.

West Points Up udkommer på alle streamingtjenester d. 11. September.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here