Nella: Lad være at stå og lav ‘Film Hindi’

0
1944

Fredag d. 3. juli udgiver urban- og popartisten Nella sin allerførste single, “Film Hindi”. Singlen omhandler det absolut vigtigste emne for Nella: At turde stå ved sig selv og være ærlig omkring sine følelser.

“Film Hindi” er et udtryk fra Bollywood-film, hvor karaktererne gør overnaturlige og urealistiske ting såsom at række armen i vejret og på den måde flyve 100 meter væk. Altså ting som ikke er ægte og ikke kan eksistere i virkeligheden. I “Film Hindi” bruger Nella udtrykket i en mere dagligdags kontekst om folk, som opfører sig uægte eller decideret falske. “Du spiller sød og uskyldig, men kan se du laver det der Film Hindi” synger Nella, og taler netop til en person, som sætter en facade op, og ikke tør stå ved den, de i virkeligheden er.

“Film Hindi” er grundlæggende en kærlighedssang, hvor Nella synger til en person, som er gledet væk fra hende. Teksten rummer en frustration og en desperation, når Nella synger om, at denne person skal turde at stå frem som den, de i virkeligheden er i stedet for at gemme sig bag en facade. “Kan du ikke bare fortælle mig, hvad der er? Hvorfor holder du din afstand?” spørger Nella.

Slut med dobbeltlivet

Nella henter inspiration til sine sange fra sit eget liv. Hun synger om de problemer og dilemmaer hun ser omkring sig, som ofte opstår i temaer om kærlighed, familie og venner. For Nella er det utrolig vigtigt at kunne stå ved sig selv, og være ærlig omkring det liv, man gerne vil leve. Man skal lade være med at spille dobbeltspil og have “dobbeltliv” – på den måde kommer man længst.

Nella tilsætter både pop, RnB- og reggaeton-rytmer til sine seriøse tekster, og fortæller at:

“Jeg kan godt lide at sige dybe og vigtige ting, men samtidig forsøger jeg ikke at gøre det for sørgeligt. Det skal også være lidt sjovt.”

“Film Hindi” er et godt eksempel på dette, hvor den simple instrumentering giver plads til Nellas crunchy og sprøde stemme og hvor fortællingen på den måde træder allerforrest.

“Film Hindi” er som sagt allerførste udspil fra Nella og udkommer fredag d. 3. juli.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here