Svendborgensiske Malstrøm udgiver singlen “Din Kæreste”

0
1068

Hvad skal man når man som mand er rundet de 40, ungerne er blevet halvstore og ikke længere har brug for en på samme måde som tidligere? Man kan begynde til badminton, tage på kursus… eller starte et rockband!

Det var hvad fire mænd valgte for tre år siden. Samlet af en kæmpe kærlighed til rocken og ønsket om at skabe vores egen musik.

Nogle gange slår det gnister, når man sætter mennesker med en fælles passion sammen. Sådan oplevede vi det selv med Malstrøm. En ægte, vedvarende gejst og energi, der har drevet os fremad lige siden.

Det er blandt andet mundet ud i singlen “Din Kæreste”, som er skrevet, arrangeret og produceret af bandet selv. Sangen handler om dilemmaet når man som single mand får lyst til at være mere end bare venner med sin single veninde.

Vores musikalske opdragelse er bredt forankret i alle afskygninger af rock, grunge og punk musik fra 80’erne og frem og med Malstrøm er vi landet et sted i pop-rockens univers. Teksterne spænder fra det naivistiske, over det selvironiske til mere alvorlige emner, og selvfølgelig også en del om de fantastiske kvinder vi har mødt gennem livet.

Singlen “Din kæreste” udkom den 6. juni og kan høres på diverse streamingtjenester.

Malstrøm er: Martin Than Larsen (trommer), Benny Rask Isager (lead guitar og vokal), Henning Rask (bas og kor) og Peter Isager (vokal og guitar).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here