”There Is No Place” – ny single fra basveteranen Nello

0
709

Musikeren Nello har et kilometer langt musikalsk CV, der tæller navne som Johnny Madsen, Lost Kids, Danish Music Award vinderne Grarup Allstars samt en lang række danske og internationale bluesnavne. Nu er Nello aktuel med første single ”There Is No Place” fra soloalbummet ”Perfect Sense”, der udkommer den 7. maj 2021.

Gammel kærlighed ruster aldrig, siges det. Fra den spæde start som ung, aspirerende musiker i 1974 og frem til i dag, har Nello spillet mange toner i mange forskellige bands. I dag spiller basveteranen Niels Nello Mogensen på sit sjette årti og har stadig ikke fået nok af den fede rock. Energien og poweren banker ufortrødent i hjertet, håret er stadig langt og fødderne stadig solidt plantet i den østjyske rockmuld. Til gengæld er der skruet lidt ned for tempoet og op for eftertænksomheden på Nellos nye pop-single ”There Is No Place”.

Nello har været igennem en lang musikalsk rejse, der bl.a. strækker sig over Danmarks første punk-band Lost Kids i start 80’erne, Hang Ups, Beauty and the Beat, Don’t Mess, sit eget band Nellovator, internationale bluesnavne som Champion Jack Dupree og senest super blues/soul bandet Grarup Allstars, der vandt en Danish Music Award for Årets Livenavn 2019. Nello er dog nok bedst kendt som bassist hos Johnny Madsen, hvor han har leveret bundsolide rytmer siden 1996.

Efter årtier på landevejen, tusindvis af koncerter og minder nok til at fylde en bogreol, er der med tiden blevet gjort en masse erfaringer og reflekteret en hel del over livet. Derfor er bassisten for en stund trådt væk fra Johnny Madsens venstre side, og ind i spotlyset midt på scenen, med akustisk guitar, mellotron, mundharmonika, elguitar, og selvfølgelig bas. Ja, der er nærmest ikke det instrument som Nello ikke spiller på, på den aktuelle single ”There Is No Place”.

Med hele syv forskellige instrumenter viser Nello et stort musikalsk talent som sangskriver, komponist og vokalist, der (næsten) kan det hele selv.

”Gennem årene har jeg haft fornøjelsen af at optræde med mange forskellige fantastiske sangere, men nu er tiden inde til, at jeg synger og spiller mine egne sange som soloartist”, fortæller Nello, der tidligere har udgivet to plader under navnet Nellovator, dog med band. Nu er han gået all-in som solist.

”There Is No Place” er en moderne og moden poprock-seranade og kærlighedserklæring til hans kone Helle. Inspireret af John Lennons positive kærlighedssange, har Nello selv tilsat musik og tekster til sine dybe følelser for sin udkårne, som han har været sammen med siden 1979.

Det er nemlig ikke kun kærligheden til musikken, der ikke ruster. Kærligheden til hans kone gør heller ikke. Selv efter mere end 40 år sammen er Nello stadig dybt forelsket og det kan høres i hans sange. ”There Is No Place” er hudløs ærlig, livsbekræftende og opløftende pop med kant.

”There Is No Place” handler om at have fundet den eneste ene og om aldrig at give slip. ”Jeg bestræber mig på at fortælle min kone hvor meget hun betyder for mig så ofte jeg kan. Lige meget hvor jeg er, hvem jeg er sammen med og hvad tid på året det er, så længes jeg altid efter at være der, hvor hun er. Der er ikke et sted, jeg hellere vil være. Med andre ord; There is no place – like home”, slutter Nello.

Niels Nello Mogensen: Vokal, bas, akustisk guitar, elektrisk guitar, mellotron, strygere, mundharmonika og tamburin.
Per Kolling: Trommer

”There Is No Place” udkom den 19. marts. Se videoen her: https://www.facebook.com/545449865/videos/10159114175219866/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here