Ny live video fra Johannes Smed

0
1352

Fredag d 8 Maj udgiver Johannes Smed en smuk og relevant Livevideo til sangen “du er”, optaget på KUNSTEN i Ålborg. En sang om at turde elske hinanden på afstand.

Johannes Smed albumdebuterede i 2020, sig som eksperimenterende sanger og sangskriver, med albummet På Kanten Af Det Hele.

“Der er ikke andet for end at løfte begge tommelfingre i vejret for den variation, nysgerrighed og mod Johannes Smed viser frem”
Gaffa

“Johannes Smed … viser med sin debut at han næsten til fuldkommenhed magter at bruge og gradbøje moderne virkemidler, til en billedskabende og betragtende musikalsk kulisse, der som bonus indeholder vedkommende tekster skabt af et tænkende voksent menneske – til brug og gavn for andre tænkende voksne mennesker.”
Side33

Udgivelsen blev fulgt op af en koncertrække i spændende rum og herfra kommer live videoen til sangen “Du er” fra KUNSTEN i
Ålborg.

Videoen er indspillet med et alternativt liveband:

Johanne Andersson cello,
Mette Hommel – tværfløjte,
Christian Windfeldt – trommer
Johannes Smed computer/gtr/sang.

Klangen og pladsen i rummet bruges til rent fysisk at ændre musikken imens sangen spiller, en slags 3D musikalsk koreografi.
imens kameraet glider i en lang bevægelse og følger udviklingen.

“Da jeg skrev sangen troede jeg, det var en sang om at savne, men over tid gik det op for mig, at teksten handler om dyb kærlighed. Om at eksistere fordi du er – at du er, så jeg er, så vi er.”

“Du eksisterer……jeg er…”
Johannes Smed

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here