No Project One

0
728

Alternativ rock-duo debuterer med en lyd der rammer dansk musik som et bekymringsløst spark i mellemgulvet af tunge guitarriffs og ufiltreret lyrik!

I en nedlagt værkstedsbygning på ydre Nørrebro i København, står barndomsvennerne, Jesper Møller og Jakob Hjarsø, overfor hinanden – præcis som dengang i folkeskolen på Bornholm, hvor de pjækkede fra timerne for at øve sammen. Og nu, er det nærmest som om energien mellem dem, slår revner i værkstedets betonvægge, mens tonerne fra den buldrende bas og de skarpe riffs på den mindst lige så tunge, elektriske bariton-guitar, opstår som hovedelementerne for duoens lyd.

”På en magisk og alligevel tilfældig måde, endte ‘Connected’ med at blive vores første sang. Den ramte en helt ren følelse mellem os i noget råt og potent, der bar sig selv og sin egen stemning. Den er følelsen af at være forbundet, føle sig tilpas og ikke behøve andet eller andre til at toppe lige netop dét,” fortæller Jesper Møller og Jakob Hjarsø om ’Connected’, som banede vejen for flere sange.

Begge musikere har produceret i flere år – den ene med rødder i hiphop og den anden med et mere cinematisk udtryk. Jesper spiller bas og trommer, mens Jakob er guitarist og med No Project One, fandt de tilbage til rockens kerne, fuld af nuancer og attitude, mens de begge skiftes til at synge på sangene.

”No Project One handler om, at i alle sammenhænge skal alt prøves mindst én gang, før man rigtigt ved, om man vil eller om man kan – at første gang, man gør noget, ikke nødvendigvis er den gældende og ofte mislykkedes. For os to, har alle første skud en mening. De skud, har vi haft en del af sammen, og derfor symboliserer vores bandnavn også vores situation og ikke mindst, at det er nu, det gælder,” forklarer de.

De to 23-årige musikere debuterede som No Project One med ’Connected’ den 13. januar 2023.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here