Ny single fra danske Songwriterz

0
1174

Danske Songwriterz er nu klar med single nr. 44: – The Girl I Wanna Be –

Man skal følge sin drøm… og selvom andre ikke tror på den samme drøm, er det vigtigt man kæmper videre, trods evt. nederlag. Det er det budskab vi gerne vil formidle med sangen ”The Girl I Wanna Be”.

Da vi skrev sangen, lavede vi en demo med et pop arrangement. Normalt producerer vi vores sange selv, men vi kom i kontakt med den amerikanske producer Mark Wolff, som havde en idé om at prøve at producere sangen i en lidt anden stil. Det blev til den version vi kalder ”The Girl I Wanna Be (Wolff Version)” som først nu bliver udgivet på singlen her.

Vi kunne dog ikke rigtig glemme vores egen demo og derfor har vi valgt nu at producere vores egen version, som ligger tættere på vores oprindelige idé til sangen.

Stilen i ”The Girl I Wanna Be” er pop/dance og både melodi og tekst er skrevet af Songwriterz, som består af Heidi Henriksen og Michael Henriksen. Det er også Songwriterz der alene står for alle vokaler, produktion, mix og mastering.

De seneste par år har vi arbejdet tæt sammen med flere licensing firmaer i udlandet, som placerer vores musik på diverse playlister. Disse playlister bliver brugt hele verden rundt på caféer, restaurationer, hoteller, butikker og lign. hvor vores sange bliver spillet næsten 2 millioner gange årligt.
Vi synes det er vildt fedt at folk fra Indien, Italien, Brasilien, USA og alle afkroge af verden, skriver til os om en sang de har hørt med os, på den café eller butik de har været i og altså nu fundet frem til os.

Inden for det seneste år, har vi også fået 3 singler placeret på Spotifys officielle editorial playlister og siden vi debuterede i 2008 med vores første single, har 11 af vores sange været spillet på Danmarks Radio P4 og P5.

Den nye single er nummer 44 i rækken af de mange udgivelser det er blevet til gennem årene og der er stadig mange gode sange i vente. Selvom vi udgiver sange i forskellige genrer lige fra country til club/edm, har vi altid foden solidt placeret i pop og altid med den gode melodi i fokus.

Begge versioner af ”The Girl I Wanna Be” udgives på samme single igennem Digidi d. 11. Oktober 2019 og kan streames og downloades i hele verden.

Songwriterz kan kontaktes via mail@songwriterz.dk

Hjemmeside
http://www.songwriterz.dk/

Facebook
https://www.facebook.com/Songwriterz-103056066442458/

YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCbYcWZKNhVkJIl_eH4xboWg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here