Gine Bryld: soulfyldt og fængende sangerinde med to nye single udgivelser

0
1591

Den soulfyldte og fængende sangerinde Gine Bryld udgiver to nye singler d. 28/3-18 på dansk og engelsk om “dating”-spillet, der både trækker smil og rykker i kroppen til de groovy rytmer.

Gine Bryld er et veletableret udspil på de danske musik scener. Hun har skrevet musik en del år og har også virket som sangerinde i forskellige bands med forskellige genrer, men de sidste år har hun haft fokus på egne kompositioner med guitaren eller klaveret som akkompagnement til hendes sprøde soulfyldte stemme. Musikken er primært pop med soul’et eller rock’et kant i et energifyldt samspil med hendes eminente musikere.

Gine Bryld havde sin debut med egne kompositioner i april 2010, og siden har den talentfulde sangerindes musikalske karriere taget fart med en lang række koncerter rundt om i landet på bl.a. Godset; Kolding, Drop Inn; KBH og Dexter; Odense samt et interview med lokalavisen “Ugeavisen Odense”. Hun har desuden været opvarmning for internationale Country Sisters i Kongens Have sommeren 2011, og i februar 2012 udgav hun sin første EP “Lose my way”. Siden bosiddende i KBH har Gine Bryld taget sine musikalske ambitioner til et nyt niveau i rollen som vært og booker på en af byens sangskriverscener, og to gange har hun gæstet en lokalradio i København. Sangerinden flyttede til London i efteråret 2013 og spillede sin musik på flere af storbyens musikscener. I 2015 rejste hun rundt i Australien med guitaren på ryggen, hvor hun performede hun på flere af landets musiksteder, hvilket hun beskriver i et interview med den australske radiostation SBS.

Tilbage til de danske musikscener udgiver Gine Bryld nu to nye singler i 2018 hvor, “dating” – spillet er sat under lup med hver sin skrå vinkel, der både trækker smil og rykker i kroppen til de groovy rytmer. De to sange “Kærlighedslist” og Lover’s game” leger med den danske eller engelske lyrik såvel som kræser for detaljerne i tonerne for musikelskerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here