Nyt dansk musik forklædt som international pop

0
925

JELSBAK er bagmanden for kommende udgivelser som tekst forfatter og komponist, hvor samarbejdet kommer til at spænde vidt med forskellige musikere fra hele verden, hvor intet er begrænset til genre eller stil, men hvor den stærke melodi og tekst er i fokus.

Torsdag d. 23. April 2020 udkommer JELSBAK´s første single ”My Inspiration” – på iTunes/Apple Music, Spotify og andre førende musiktjenesteudbydere. Musikvideoen til singlen bliver frigivet torsdag d. 30. april 2020. D 13. maj 2020 bliver singlen fulgt op af en svedigt remix hvortil der også er musik video til.

Fredag d. 22 maj udkommer sangen også i en smuk akustisk fransk version inkl. video da sangen er skrevet og komponeret på baggrund af terror angrebene i november 2015. 5 dage efter angrebene lærte verden hurtigt franskmanden Antoine Leiris at kende. Han havde mistet hans kone i en af de koordinerede terror angreb, og hans udtalelser vakte opsigt, og ikke mindst inspiration.

”My Inspiration” bliver sunget af den marokkanske sangerinde Nargisse Meziani, og er produceret af den amerikanske producer ”Hitman Carl” Cover er illustreret af Stefan Skjødt.

Kommende singler er blandet andet med en amerikansk, britisk og dansk sangerinde, så det bliver spændende at følge Jelsbak universet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here