Nashville Nights International Songwriters Festival 2023

0
498

Det er år 3 for den ambitiøse sangskriverfestival i Danmark, Nashville Nights International Songwriters Festival, og i dag offentliggør festivalen det fulde program!

Nashville Nights International Songwriters Festival kommer til 7 spillesteder i Odense 15.-17. september 2023. Find hele programmet HER

Fra den store amerikanske countrysangerinde Shawn Colvin, over den prisvindende engelske countrystjerne Gary Quinn til Mette Lindberg, Søren Huss og Kira Skov sammen i Writers Round koncert, præsenterer Nashville Nights igen et imponerende, alsidigt program spækket med koncertoplevelser skabt lige præcis til Odense-festivalen.

Udover at trække artister fra udlandet, som enten aldrig eller meget sjældent har optrådt i Danmark, er Nashville Nights kendetegnet ved sine særlige koncertformater, som giver publikum intime, nærværende musikoplevelser – med særlige koncerter, talks og selvfølgelig Writers Rounds, hvor flere artister går sammen om at skabe et show med sange og fortællingerne bag.

”Oplevelser i særklasse” skrev Fyens Stiftstidende om sidste års festival, og GAFFA var enig: ”Nashville Nights viser igen international klasse”.

Nashville Nights er præcis dét: musikalske oplevelser af høj klasse. Der bliver holdt et vågent øje med den internationale scene og ikke mindst med artister, der udfordrer og fornyer americana-genren. Fra Canada kommer den unge, storstreamende trio Wild Rivers, fra Sverige tv-sensationen Chris Kläfford og fra USA det kun 19-årige pop-country stjernefrø Aliyah Good.

På festivalen kan man også i år møde nogle af de stjerner, der var med på den udsolgte Nashville Nights Tour i maj i år – Dan Smalley, Jade Helliwell, Trick Savage og Laura Oakes. Sangskriverne slipper helst ikke Nashville Nights, når de først har været med, for der er en særlig stemning og nye fællesskaber, der blomstrer både blandt artisterne og publikum.

Sangskriverne er i centrum, og også i år kan man møde nogle af de mennesker, som står bag de allerstørste countryhits i USA. Wendell Mobley, som har skrevet til bl.a. Luke Bryan, Jason Aldean, Carrie Underwood og Keith Urban dukker op og går på scenen sammen med en anden amerikansk sangskriverstjerne, Lee Thomas Miller, som har skrevet til bl.a. Tim McGraw, Jamey Johnson og Chris Stapleton.

Veteraner blander sig med helt nye navne på festivalen – herhjemmefra kommer HUSH, Poul Krebs og Niels Skousen til Odense side om side med nyere genreeksperimenterende navne som William Torp og Lasse Storm.

Kajsa Vala åbner festivalen fredag kl. 15 og tager Signe Svendsen og The White Album med sig på scenen – søndag aften kl. 20 lukker festivalen traditionen tro med en kæmpe fest, hvor en række af sangskriverne og artisterne fra Nashville skiftevis indtager scenen. Lee Thomas Miller, Wendell Mobley, Briana Tyson, Blue Foley, Gary Quinn, Jade Helliwell og mange flere søger for at lukke festivalen med stil.

Vi glæder os, så vi er ved at sprænges til at holde endnu en fantastisk musikweekend i Odense med en masse nye og velkendte ansigter – både på scenen og i publikum.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here