Rock i Byparken, Vejle – Søs Fenger og Thomas Helmig

0
1991

Fredag den 24. august 2018 kan du synge med på Søs Fenger, Thomas Helmig og Zapp Zapp


Søs Fenger
Søs Fenger i topform, én af vore bedste vokalister i landet, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement – om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Thomas Helmig
Et rekordstort publikum havde en fest på Northside og Tinderbox festivalerne i 2017 og også anmelderne var begejstret. Jyllandsposten gav 6 stjerner og ordene “Seks stjerner til Thomas Helmig på Northside. Den lokale popstjerne gav en regulær comeback-koncert på Northside, hvor alt klappede. Ikke mindst publikum.” og Fyens skrev “Rygtet fra Aarhus talte sandt. Thomas Helmig har muligvis aldrig været bedre. Den her koncert glemmer Tinderbox ikke foreløbigt. En regulær masterclass i showmanship.” og kvitterede med 5 stjerner.

NYHED: Zapp Zapp optræder til Rock i Byparken 2018
For første gang kan vi byde på en ekstra surprise-koncert. Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod klart, da de i juni 2016 samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydeligt for alle, at Zapp Zapp er i topform og leverer koncerter af højeste kvalitet.

Billetter
https://www.vejlemusikteater.dk/program/rock-i-byparken-sos-f-thomas-h/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here