MALU udgiver single, der får tiden til at gå i stå

0
1257

Bag MALU står sangskriveren og sangerinden Marie-Louise Pierini, der med sin 2. single minder os om, hvor vigtigt det er at være i nuet. ”No Hearts” udkommer den 11. juni.

MALU er klar med sin nye single om at turde slippe sin indre mentale larm og bare være til stede med et andet menneske. ”No Hearts” er skrevet i et sommerhus i Præstø, på et tidspunkt hvor verden udenfor var blevet sat på pause, og det var tid til at kigge indad og sætte pris på nuet.

“Jeg kommer ofte til at gå på autopilot mellem hvad der skete i går, og hvad der kommer til at ske i morgen. Af og til føles det som om, at fortiden og fremtiden fylder så meget, at der ikke er plads til nutiden. I en tid hvor alting handler om at være på vej et stede hen, handler “No Hearts”, om at give sig selv lov til at være i nuet, ikke at overtænke alting og bare være til stede med et andet menneske – også selvom det kun er for et øjeblik.”

Marie-Louise er vokset op i en dansk-korsikansk familie, hvor der blev spillet høj soul-musik i køkkenet, og alle sommerferier blev tilbragt i de korsikanske bjerge med den franske familie. 

Da hun var blot 5 år, kom to flyttemænd tilfældigt forbi hendes barndomshjem i Birkerød med et klaver, som de ikke nænnede at køre på genbrugsstationen. Hun var ikke til at løsrive fra det, og derfra rullede toget.

Rejsen startede som pianist i det klassiske og førte hende videre til rollen som sanger i en jazztrio, et disco-band og et soul-orkester med koncerter rundt omkring i landet. Det gav hende i en tidlig alder følelsen af at høre hjemme på en scene.

I april udgav MALU sin debutsingle ”Polish” og startede sin karriere som soloartist. Til sommer kan du bl.a. høre hende på Carpark Festival.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here