Ny single fra den danske søsterduo PRISMA

0
1470

Den danske søsterduo PRISMA udgiver 3. single “No Goodbyes” fra deres kommende debut-EP “Her”.

PRISMA udgav med stor overbevisning deres første to singler “Dear Jane” og “A Child” i foråret 2020, og siden da har de med både radioafspilninger og gode placeringer på streamingtjenester spredt ringe i vandet hos lytterne.

”No Goodbyes” tager et fast greb om lytteren, som føres ind i et melankolsk univers, hvor ensomhedens eftertænksomhed råder. Efter tabet af et ungt menneske, opstår der uafklarede spørgsmål hos den efterladte.

Denne følelse ledes an af nummerets pulserende bas, simple guitarmelodier og et dæmpet klaver, som omfavnes af de intense vokaler og skaber et trygt rum for lytteren.

EP’ens seks numre er alle en del af en fortælling om en kvinde, der gennemgår livets forskellige stadier. Fødsel, barndom, ungdom, voksenliv, død og fødsel. Dermed kredser duoens værk om “Livets cyklus” og reflekterer over tilværelsen.

I PRISMA’s lydunivers tages lytteren gennem en både fin, men også støjende flade, som portrætterer livet set gennem søstrenes øjne.

Om Duoen

Søstrene Frida og Sirid er en dansk søsterduo, som er vokset op i et hvidt hus i Odense, hvor børneværelserne var deres kreative rum og legeplads. Her blandt plakater og deres fars mange guitarer opstod duo-projektet PRISMA.

I PRISMA skaber de et musikalsk univers, hvor deres tostemmige vokaler har den bærende rolle, understøttet af støjende guitarer og soundscapes, som leder lytteren ind i forskellige stemninger. Lyrikken tager udgangspunkt i de nære og personlige historier samt tanker om deres søskendeforhold. Med den musikalske inspiration fra bl.a. The Raveonettes, First Aid Kid og Agnes Obel skaber de melankolsk drømmerock med en kant af støj.

Navnet PRISMA er et feminint twist på ordet prisme, som er en geometrisk figur, der bryder lys op og danner en regnbue. På samme måde føler de to søstre, at de i deres musikalske virke reflekterer forskellige farver og følelser ud til lytteren.

“Med dette projekt håber vi på at kunne italesætte de menneskelige kerneværdier. Vi vil gerne give folk en måde at spejle sig i banale tanker og følelser på.”

I dag er de begge bosat i København, hvor de har et intensivt samarbejde med Birk Storm, både som kunstnerisk og kommerciel sparringspartner.

“Udover at han er vores manager og kunstneriske sparringspartner har vi sammen lavet pladeselskabet PRISMA Records, som er måden hvorpå vi udgiver vores musik, og Birk har desuden færdiggjort vores sange produktionsmæssigt samt mixet dem”.

Singlen “No Goodbyes” udkommer den 8. oktober 2020.
EP’en “Her” udkommer den 6. november 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here