To You My Darling

0
1376

Sanger og sangskriver Fie giver fingeren til gift elsker i ny, jazz-poppet single, der udkommer 2. oktober.

Med sprøde toner og funky horn ser Fie i ”To You My Darling” tilbage på sit forhold til en gift mand – men fra hans kones perspektiv. Som de fleste af Fies numre er sangen baseret på personlige oplevelser.

”To You My Darling” er et ekspressivt og catchy punktum i et forhold med utroskab, akkompagneret af jazzede trommer, trompeter og undertoner af elektronisk pop. “You were cheating on you wife – you were playing with my life” synger Fie kraftfuldt på vegne af sin gifte elskers kone, og markerer ægteskabets endeligt, men også hustruens genoprettede fodfæste.

Fies øje for at se situationen fra konens side, og det gennemgående, handlekraftige farvel i hendes semi-sarkastiske ”I wish you well” til den utro ægtemand taler klart ind i 2020s stærke kvindebillede. I sangen har den viljestærke kone haft modet til at gå fra sin utro mand, som Fie havde en affære med, men virkeligheden er dog en helt anden: ”Hun er stadig hos ham. Måske fordi hun ikke kender hele sandheden, måske fordi hun mangler mod til at stå op for sig selv, måske fordi hun elsker ham og måske ikke elsker sig selv”.

Fie håber, at lytteren kan spejle sig i den utroskab, hun skildrer, og på den måde have lidt nemmere ved enten at afslutte eller komme sig over et forhold.

”I dag er jeg lettet over at tingene endte som de gjorde. Jeg lærte noget i processen. Det er ikke sort og hvidt. Det er mere komplekst end som så, og man kan hurtigt miste sig selv i det. Jeg gør det aldrig igen. Hverken over for mig selv eller den kvinde, der ufrivilligt bliver involveret”.

Fie, med det borgerlige navn Anne Sophie Smith Ingendahl, har en baggrund indenfor musikbranchen som musiker, sangskriver og sangcoach. Hun har tidligere udgivet musik under kunsternavnet Jazzchild, herunder bl.a. singlen “I Am Not Here og ”Fragility” hvor sidstnævnte også var baseret på et forhold fra hendes eget liv.

Medvirkende

Vokal: Fie
Klaver/keys: Lars Emil Riis Madsen
Bas: Louis Winding Børresen
Guitar: Hannibal Gustafsson
Trommer: Simon Vilmar Jensen
Trompet: Ketil Duckert Jensen
Saxofon: Thomas Nygård Edinger
Kor: Lea Helena Thiim Harder

Producer: Mikkel Andreas Thomsen aka Nuplex

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here