Screaming Your Name

0
879

Victor Sebastian bringer en ambitiøs lyd ind i dansk popmusik med sin energiske og intense debutsingle.

Victor Sebastian er et nyt artistprojekt bestående af sanger/sangskriver Victor Sebastian Dilling og producer David Rosing-Schow. Deres dystre og catchy debutsingle “Screaming Your Name”, sparker døren ind i bedste retrostil. Lydbilledet har klare 80’er referencer til A-ha, The Weeknd, Dua Lipa, og i det hele taget den 80’er-nostalgi som er oppe i tiden. Der er højt tempo fra første sekund, når de storladne synths iscenesætter de maskine-agtige trommer, stærkt efterfulgt af det ørehængende og kitschede synth-riff.

Om teksten siger Victor:

“Et dysfunktionelt forhold kan blive til en undskyldning, eller en trigger, til at udleve nogle ting, man ikke ellers ville komme i nærheden af at prøve i sit liv. Man kan være fanget i et ondt loop, som kan være svært at komme ud af. Jeg tror de fleste kender den type forhold, enten personligt eller på afstand, hvor man aldrig ved, hvad der er op eller ned. Og i det spændingsfelt opstår der så sindsygt meget, som både kan være kreativt og destruktivt.”

Sangens tekst kredser om alt det, der foregår i mørket, når driften og begæret tager over, og alle lag af civiliseret adfærd skrælles af.

Omkvædslinjerne “I’ll be, I’ll be screaming your name // feels like heaven while I’m in pain”, sætter tonen for sangen – nemlig at være i en dysfunktionel og afhængighedsbaseret relation, hvor der kan være en sær nydelse i smerten. Det handler om livet i overhalingsbanen, men med den konstante fornemmelse af at det kommer til at munde ud i et uundgåeligt og fatalt crash. Man forestiller sig gadelamper, der som orme af lys passerer gennem synsfeltet, mens man kører alene gennem natten med høj musik på
anlægget.

Victor Sebastian har skrevet sange og spillet musik i mange år, og hans musik fra andre projekter har været i radioen og i tv-serier (bl.a. DRs “Fred til lands”). Han skriver sange for andre artister, producere og projekter og er bl.a. udtaget til DPAs sangskrivningstur til Los Angeles. Screaming Your Name er blot første single i en række spændende udgivelser som venter i 2021 fra Victor Sebastian.

Derudover står Victor også på de skrå brædder som skuespiller, og han er pt. aktuel som den mandlige hovedrolle, Carl, i TV2 Play-serien “FLUSH”. Serien følger de to hovedpersoner, Vilma og Carl, som samtidig forsøger at navigere det moderne parforhold
og bryde med gamle kønsstereotyper. Her kan man i løbet af 12 afsnit opleve to unge menneskers rejse fra at være fremmede til at blive elskende, med alle de op-og nedture der her følger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here