Soul-divaen Sandra Hakky udsender anden single og video fra sit kommende album

0
1173

”To My Knees” er opfølger til efterårets single- og videorelease “Making Moves” – og afslører nye følsomme sider af Sandra Hakky. Den futuristiske video visualiserer den splittelse, ensomhed og søgen vi alle kæmper med i den nye corona-verdensorden.

”To My Knees” er en iørefaldende og stemningsfuld popbasker med en gennemført smuk og soul-sikker vokal i fokus. Lyden kan sende tankerne tilbage til Madonnas “Frozen” med brede prikkende kølige lydflader og et stramt men svingende electro-beat – men er ikke ren retro og lægger sig samtidig i god tråd med nutidens kvindelige popkunstnere som Ariana Grande og Dua Lipa.

I teksten reflekterer Sandra Hakky over sit forhold til sin samvittighed og om at flygte fra tabuiserede smertefulde følelser, selvdestruktive mønstre og identitetsskift.

Ligesom videoen har teksten flere lag – det bogstavelige og det underliggende mere subtile, og processen har haft en terapeutisk virkning på Sandra:

”Min sangskrivning udspringer fra et helt særligt sted i mig selv. Et sted med nogle følelser, som jeg ikke aner hvordan jeg skulle få luftet hvis ikke det var igennem min musik”.

Om Sandra Hakky

Sanger, sangskriver producer og computernørd. Sandra har egyptiske rødder og har rejst meget. Allerede som 19-årig blev hun opdaget af pladeselskabet Universal – udgav det selvbetitlede og dansksprogede album ”Sandra Hakky”, der hittede kraftigt, men så valgte Sandra Hakky at tage en længere pause fra musikbranchens virak – men ikke fra musikken. Hun ville lave sit andet album selv – helt fra bunden – og det resulterer i albumrelease i foråret 2022.

Musikken er hendes ven, hendes drug, hendes åndelige føde og hendes ild – og det har den været siden hun som kun 8-årig begyndte at nørde med musik og sang i børneværelset. Nu er børneværelset skiftet ud med en lejlighed på Vesterbro og stuen har Sandra Hakky inddraget til sit musikstudie, der kører i døgndrift: Sandra har nemlig lært sig selv at bruge forskellige musikprogrammer, indspilningsteknikker og udstyr så hun kan komponere, indspille og producerer lige når inspirationen rammer i sit studie på Vesterbro.

Sandra Hakky har en klar kunstnerisk vision og er en rigtig DIY-kunstner – der skriver og producerer al musikken, dog med lidt hjælp og sparring fra Mintman på produktionssiden. Hun mestrer mixet af musik og det visuelle udtryk og står derfor også selv for artwork, coverart, styling og musikvideoproduktion.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here