Soél udgiver humoristisk single om forældreskabets skyggesider

0
631
Foto: Mads Siggaard

Hvis I har børn, kan I sikkert genkende ønsket om, at der fandtes en konkret baby guide til lige præcis jeres baby. For når man skal være forældre for første gang melder der sig hurtigt et væld af følelser, angst, usikkerhed og tvivl.

Da Soél blev gravid vækkede det en tornado af følelser inde i hende. I studiet, få dage før hun gik i fødsel, kunne hun mærke, at hun havde behov for at få tankerne ud på en måde, der var uhøjtidelig og fuld af humor. På ægte Soél manér skrev hun derfor “Baby Guide” – et nummer, der med sin humoristiske og jordnære tekst, sætter ord på det kaos, der for nogle opstår, når de finder ud af, at de skal være forældre. 

“Hvis der sidder nogle (kommende) mødre derude, der kan genkende en lille smule fra dem selv og måske trække på smilebåndet over det eller bare nynne med, så vil det være fantastisk. Uanset hvad synes jeg ikke, der er noget forkert i at føle sig lidt fortabt i både en graviditet og i forældrerollen efterfølgende. Måske gør det lidt nemmere at vi kan grine lidt af det?”

Tine Soelberg er kvinden bag det rendyrkede pop-projekt, og hendes sange er catchy, euforiske og båret af hendes kraftfulde stemme, der er umulig at slå ud af kurs. For Soél går den direkte vej til følelsesregistret gennem dansable pop-omkvæd og jordnære tekster om kærlighed og relationer. Fælles for alle hendes sange er det solide sangskriverhåndværk, historiefortællingen, og Soéls evne til at lave elegante melodier, der brænder sig fast både i hovedet og hjertet hos lytteren. Og ligesom hende selv er tekstuniverset relaterbart og jordnært.

“Baby Guide” udkom den 9. april 2021 via W.A.S. Entertainment.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here