5 sange på 5 dage – eller var det 45 år?

0
1712

“Jeg troede jeg løb væk fra musik – i virkeligheden tog jeg tilløb” – Susan von Magius fra Kolding debuterer, 2 dage før sin 46 års fødselsdag, med EP’en “No Music Town”

No Music Town indeholder 5 country/folk/americana sange skrevet i løbet af de sidste 12-13 år. Det er sange om længsel. Om overmod og undermod. Om at give op – og om ikke at gøre det.

Sangene er trukket op af en bugnende skuffe, som det er blevet sværere og sværere at holde lukket. Sange gider åbenbart ikke ligge i en skuffe. De bliver ved med at støje, og til sidst larmede de så meget at jeg ikke kunne ignorere dem mere, der måtte ske noget. 

Jeg troede jeg løb væk fra musik – i virkeligheden tog jeg tilløb, og i et forsøg på at gøre sangenes tilværelse lidt mindre hemmelig, er 5 af dem blevet inviteret med i Nikolaj Heymans studie. De 5 sange hedder ‘No Music Town’, ‘Electric Electric’, ‘Tonight is mine’, ‘It’s All coming back’ og ‘Hold on’.

‘No Music Town’ blev indspillet på 5 dage i februar 2019. EP’en er produceret og mixet af Nikolaj Heyman. Han spiller også akustisk guitar, bas, div.tangenter og synger kor. Peter Dombernowsky spiller trommer og Lars von Magius el-guitar.

No Music Town udkommer den 5.april – men allerede nu kan man høre titelnummeret som single på div. streamingtjenester.

PR-FOTOS: Zenia Johnsen
COVERFOTO: Zenia Johsen og Lars von Magius
COVERDESIGN: Lars von Magius 

Relevant information

Hjemmeside
http://susanvonmagius.dk/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here