“Thoughts” – En EP om styrken i det skrøbelige sind

0
841

“SNAK” er endelig klar med sin første rigtige udgivelse i form af en EP – “Thoughts”. EP’en er en samling af 5 numre, som sammen italesætter vores psyke i sociale sammenhænge.

EP’en italesætter en forandring af den menneskelige psyke og hvordan det føles pludselig at miste ens “selv” til en større konstellation.

Når man ikke længere ser sig selv i spejlet, men ser en fremmed.

Musikken er et sammenspil imellem synthesizere, trommemaskiner og akustiske instrumenter. Musikken er til dels inspireret af en masse legende elementer med et storladent lydbillede og den melankolske stemning fra Jean Michel Jarre, blandet med den udforskende vokal fra “The Whitest Boy Alive”.

“SNAK” sætter spørgsmålstegn ved de forudindtagede rammer, som er defineret af samfundet, for hvordan man skal opføre sig for at være “normal”. En række sange der reflekterer over, hvordan samfundet tager imod en person med en anderledes tankegang, end den socialt “accepterede”.

“SNAK” sætter ikke blot fokus på det tabubelagte emne om menneskets psyke, men ligeledes om hvorfor det ikke er accepteret at tænke anderledes og hvorfor der ikke skulle være plads til begge verdenssyn.

Historien bag SNAK

“SNAK” har formet sig ud fra oplevelser og observationer af samfundets reaktion på en person som ikke længere opfylder kriterierne for at være en del af samfundet. En person som ikke længere passer til de sociale normer og tendenser som “man er vant til” og derfor bliver fremmedgjort og isoleret. Formålet med “SNAK” er at italesætte de sociale normer der forbindes med at være anset som et “rask” menneske.

Resultatet af disse oplevelser og observeringer er “SNAK”, et projekt som vil være med til at italesætte vores skrøbelige psyke og nedbryde de “accepterede” normer med den anden forunderlige verden. Hvorfor er der ikke plads til begge når der tydeligvis er plads til flere inde i hovedet på os.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here