Tonight – debut single fra Cornelius feat. amy Nøhr

0
1566

Luk dig ind i nattelivets mysterier Med piger der lokker og drenge der drages.

Tonight er et dansenummer skrevet og komponeret af Cornelius i samarbejde med Nicolaj Tuxen.
Det handler om pigen, der vil lokke en speciel dreng med ud i natten, ind i en anden verden, et sted hvor tiden står stille og kærligheden gror. Drengen han drages af pigen, natten og dansen, men tvivler dog på den sande kærlighed, tror det skyldes glimmer og alkohol og forsvinder lige så stille ud af bagdøren.
Sangen er sunget af Amy Nøhr med hendes yndige og meget smukke stemme. Med et enkelt lille rap i slutningen af sangen. Også Amy har debut på denne single.

Tonight – er opstået gennem et tæt kammeratskab af de tre unge. Cornelius med hans uendelige kompositioner, Tuxen med genialitet for lyd og mix. Og så selvfølgelig Amy med hendes smukke unge stemme.
3 talentfulde unge på 17 og 18 år.

Tonight er den første single i rækken af flere i samarbejde med Nicolaj Tuxen, men Cornelius forsøger også at få et solo album klar i løbet af foråret. Cornelius vil fortsætte i pop genren, men et lille touch af jazz, hip-hop i han næste album.

Singlen blev udgivet den 12.01.18 og kan købes og streames på de gængse streamingsteder som Spotify, itunes, applemusic m.m.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here