Velvet Volume er tilbage med ny dramatisk single!

0
928

De tre danske søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi udgør Velvet Volume. Søstrene bidrager hver især med sin egen karismatiske karakter, og tilsammen udgør de den spændende og lovende trio. Bandet drager lytteren med deres energiske rock og dramatiske attitude, hvilket fremgår af deres nye single “Lonely Rider”, hvor Velvet Volume har udvidet deres musikalske udtryk.

Velvet Volume har allerede etableret sig på den danske musikscene med deres første album “Look Look Look!”, som har givet dem et solidt fundament af loyale fans rundt om i landet. Albummet gav dem en plads på de store scener og affødte hypnotiserende liveshows på landets festivaller og flere TV-optrædener. 

Den nye single “Lonely Rider” er en fortælling om tre aftener, der tilsammen besidder en absurd forbindelse, som ikke kun kan være tilfældig. Historien fortæller om følelsen af at være fascineret og draget af nogle oplevelser, men på samme tid skræmt og derfor søger man flugt fra disse.
Med en distinkt koklokke, slideguitar og et catchy omkvæd, oser nummeret af ensomhed og romantik, som efterlader lytteren tørstig efter mere.

Om ‘Lonely Rider’ fortæller bandet:

“Det er et godt overgangsnummer. En naturlig, og den eneste rigtige, udvikling fra vores debutplade, til vores nye materiale. Vi forsøger konstant at udfordre os selv og hinanden og skabe noget der repræsenterer os bedst muligt, her og nu. Derfor er sangen og det nye album, et værk for sig selv, uafhængigt af det første”

Videoen til Velvet Volume sangen Lonely Rider er en romantiseret fortælling om de dæmoner, der gemmer sig lige under huden på alle mennesker og en fascination af de forskellige masker, som vi skiftende præsenterer os selv med. I videoen flygter Noa, Nataja og Naomi ind i et univers inspireret af karakteren Bonnie Parker og 50’ernes mafia grupper i USA. Videoen er instrueret af Mathias Broe, der netop har vundet en Robertpris for kortfilmen “Amfi”, og produceret i samarbejde med Miki Schack fra Mami Productions.

Om musikvideoen til ‘Lonely Rider’ fortæller instruktør Mathias Broe:

”Da Noa kontaktede mig kunne jeg kun sige ja til at skabe et visuelt univers til Velvet Volume. De er tre stærke musikere og jeg ville gerne skabe en video, der matchede deres høje kunstneriske niveau. Vi arbejdede intenst med en masse talentfulde unge filmskabere og jeg er meget stolt af at have instrueret Velvet Volumes nye musikvideo, der bliver bandets første udspil fra den nye plade”

‘Lonely Rider’ er første smagsprøve fra trioens kommende album ‘Ego’s Need’, der udkommer til maj. Albummet er indspillet i Grapehouse Studios i København i tæt samarbejde med studietekniker og mixer Christian Alex Petersen og den garvede producer Nick Foss (D.A.D., Dizzy Mizz Lizzy m.fl.). Velvet Volume har arbejdet på det nye album over de seneste to år. Her har de givet sig selv tid til at eksperimentere med både sangskrivning og lyd, hvilket har resulteret i et fyldigere og mere grænsesøgende udtryk.

Publikum kan få en forsmag på Velvet Volumes nye materiale, når trioen i slutningen af februar spiller på den navnkundige branchefestival by:larm i Oslo eller når de spiller i København, på Hotel Cecil den 26. marts. Til efteråret drager bandet på en længere turné rundt i landet. 

Kommende koncerter:

28. februar : by:larm, Oslo
26. marts : Hotel Cecil, København
5.-9. august : Smukfest 2020

‘Lonely Rider’ udkom d. 7. februar på Mermaid Records.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here