​Iceage underkaster sig rockens dramatik

0
2882

Iceage underkaster sig rockens dramatik
Den danske kvartet lader deres nye album, Beyondless, bide fra sig i Store VEGA fredag den 1.marts, når Iceage for første gang spiller i VEGA.

Iceages fjerde album, Beyondless, cementerede endnu engang den danske kvartets eminente evne til at skrive tidsløse og alligevel velkendte rocksange. Det er uimodståeligt svært ikke at lade sig opsluge af det ekspressive univers, Iceage udfolder på Beyondless.Vi glæder os til for første gang at præsentere Iceage i VEGA.

Med ti års erfaring bag sig er det en stærk og tæt sammenspillet enhed, der tromler Store VEGAs scene – som altid med forsanger Elias Bender Rønnenfelt i front. Med sin besættende tilstedeværelse, store indlevelse og dragende formidling, er han blevet en markant karakter på nutidens rockscene.

Debutalbummet New Brigadeskabte i 2011 et tiltrængt nybrud i den danske rockundergrund. Allerede der stod det klart, at dette enormt unge band var noget helt specielt. På trods deres unge alder havde kvartetten fra start en defineret lyd og en totalt kompromisløs tilgang til deres musik. De vidste både hvad de ville – og hvad de ikke ville.

Bandet blev udråbt som pionerer for en blomstrende DIY-scene centreret omkring spillestedet Mayhem i Københavns nordvest-kvarter. Firkløveret fik rock og punk til at lyde farligt og uforudsigeligt igen. Det blev bemærket i både ind- og udland, hvor New Brigadehøstede kritikerros i toneangivende musikmedier og fik opmærksomhed fra et stødt voksende publikum ude i verden, hvor selveste Iggy Pop meldte sig under fanerne som storfan.

Iceage har fortsat stormløbet mod rocken, og Beyondless understøtter deres status som et af tidens mest særegne rockbands.

Fakta om koncerten: Iceage (DK)
Fredag d. 1. marts kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 220 kr. + gebyr
Billetsalget starter i dag via vega.dk og Ticketmaster.
Læs mere og køb billet til koncerten med Iceage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here