NorthSide afslører festivaldatoer

0
1631

Tiende udgave af NorthSide afvikles i Ådalen i Aarhus i dagene 6.-8. juni 2019

Billetsalget til NorthSide 2019 sættes i gang torsdag 1. november, og dermed starter nedtællingen til den tiende udgave af festivalen. Der er sket meget med NorthSide, siden festivalen startede i 2010 som et endagsarrangement, hvor fem danske bands blev præsenteret på en enkelt scene.

Så når NorthSide rulles ud til sommer, bliver det i stedet sædvanen tro med mere end 40 primært internationale navne fordelt på tre scener. Det sker naturligvis henover tre dage i Ådalen ved Aarhus, og til næste år kan man opleve de mange bands, pop-up-events, Sideshow, Kolonihaven, et 100% økologisk madudvalg og meget mere i dagene 6.-8. juni 2019.

– Dette års festival var første udgave, hvor vi havde lagt første festivaldag på en torsdag, og det gik så godt, at vi vil fortsætte på samme måde fremadrettet. Vi havde en ambition om at lave en opbygning, hvor vi sluttede med et brag lørdag i stedet for en mere stille søndag, og det syntes vi i den grad lykkedes. Ifølge Epinion foretrækker 69% nu, at NorthSide starter om torsdagen, og da i alt 86% enten foretrækker den nye struktur eller vil feste med os uanset, hvornår vi ligger i løbet af ugen, så føler vi os bekræftet i, at dette var den rigtige beslutning for NorthSide, siger talsmand for festivalen, John Fogde.

Dermed er første skridt taget i planlægningen af næste års NorthSide. Det kan desuden afsløres nu, at billetsalget sættes i gang torsdag 1. november kl. 10.00 via NorthSide.dk, hvor der vil være adgang til både endags- og partoutbilletter. Derudover vil der også være mulighed for at købe hotelpakker og oprette ratebetaling til køb af partoutbilletter. Se northside.dk/ns19 for mere information.

Det forventes desuden, at de første navne til plakaten vil blive offentliggjort senere på måneden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here