FALLULAH – Gemstoned

0
1122

Fallulah indtog med stor succes lytter- og anmelderhjerter i efteråret 2020 med sit fjerde album All My Eyes Are Open (part I & II). Nu er den originale hitmagerske klar med en helt ny single – en antikapitalistisk energiudladning, der kalder på dans og eftertanke.

Med et tiår i bagagen har Fallulah opnået enorm anerkendelse for sin egenartede popmusik. Danish Music Awards, GAFFA-Prisen, Carl Prisen og P3 Prisen – alle pryder hylden hos Fallulah, der med sin allerførste single blev Ugens Uundgåelige på P3 og derfra i alle årene både i æteren, på live scenen og på streamingtjenesterne har haft massiv succes.

Men Fallulah har også igennem årene brugt sin stemme til at italesættelse kønsubalancen i musikbranchen.

Gemstoned kommer med et kald til en ny verdensorden præget af rummelighed. Sangen er en bombe af indestængt energi, der skal give lytteren en følelse af power og mod.

”Gemstoned er en antikapitalistisk popsang og en reaktion på et patriarkat, der alt for længe har tromlet frem. Den er et opgør med de klassiske hårde maskuline værdier, der har vist sig skadelige i form af tårnhøje tilfælde af stress og dårlige arbejdsmiljøer. Sangen er en opfordring til at ryste posen og gøre plads til en ny verdensorden, hvor diversitet og rummelighed er i højsædet”, fortæller Fallulah.

Fuldstændig karakteristisk for Fallulah bevæger Gemstoned sig med rytmisk og lyrisk kraft, og med et lag af meget personlige erfaringer. Sangen er et kald til rummelighed, men den er også et personligt opgør med fortidens dæmoner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here