17 to 70 – Songs of delight & dejection

0
849

Fredag den 2. oktober 2020 udgav CARL KING albummet “17 to 70 – Songs of delight & dejection” – med ét års forsinkelse!

Carl King har arbejdet sammen med sin søn, Jesper King, på det nye album, hvor Jesper spiller en vigtig rolle både som musiker og producer. Albummet indeholder i alt 14 numre.

Der er syv helt nye indspilninger, blandt andet titelsangen “17 to 70”, som er en kærlighedserklæring til Danmark, en ny akustisk udgave af “Copenhagen Blues”, og fire re-mastered versioner af tidligere singleudgivelser. Dertil kommer to bonus tracks, som blev indspillet i London i 1967, da Carl var 17 år, og er nu blevet re-mastered.

“Det glæder mig, at jeg endelig kan udgive dette album! Det var meningen, at det skulle udkom for ca. et år siden, men så kom der så meget i vejen! Og jeg fik undervejs idéer til nye sange, som er taget med i stedet for dem, jeg oprindelig havde planlagt. Jeg synes selv, at det er blevet til et meget varieret udvalg. Hvis jeg skal fremhæve nogen, ville det måske være titelsangen “17 to 70”, og så “The Band Plays On”, som jeg skrev om og til min bror efter hans begravelse i London tidligere på året,” siger Carl.

Sammensætningen afspejler også sangerens interesse for dansk lyrik, idet to kompositioner er bearbejdelser af Carls oversættelser af Ivan Malinowskis digte, som nu er blevet sat til musik.

Albummet udkommer digitalt i slutningen af uge 40, og senere i oktober bliver der mulighed for at købe det som CD eller LP i begrænset omfang

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here