Live session video fra Mukherjee

0
1110

En solskinsdag på et spejlblankt Stillehav, lidt sydvest for Hawaii. En tømmerflåde driver langsomt rundt i den tropiske brise. På den står bandet Mukherjee og spiller en blanding af americana, indie, pop og rock.

Tænk Kurt Vile, Phoebe Bridgers og John Prine til jamsession med dansk smørrebrød, indisk vindaloo og amerikansk cheesecake.

Amerikansk/dansk/indiske Oscar Mukherjee [MUH-kar-dji] synger om hengivelse, identitet og kærlighed i det multikulturelle 21-århundrede. Han er opvokset i USA, kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene.

Han har udgivet to EP’er, er blevet nomineret til en DMA-award og har opnået landsdækkende P4-airplay.

Bag ham står et rutineret og ubesværet velspillende hold bestående af genrekrydsende Jakob Holm (guitar), Søren Bigum (guitar, steel, mm.), Henrik Poulsen (bas) og Søren Poulsen (trommer). De sidste tre kendes bl.a. fra Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith.

Det vides ikke om destinationen bliver Fiji, Oahu, eller noget tredje, men det må vente. Rejsen og musikken er vigtigst.

Søndag den 28. marts frigav Mukherjee en live session video med nummeret ”Hang It Up”. Videoen kan ses på SoMe platforme:

Facebook: https://www.facebook.com/mukherjeemusik
Instagram: https://www.instagram.com/mukherjeemusik/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here