Hjertemassage til gispende drømme på ny popbanger fra Johan Kolstrup

0
1562
Foto: Lars Bech

Johan Kolstrup er trådt ind i en ny tid – i sit liv og sin musik. Den første single, han giver fri er en stærk omkvædsdrevet sang, skrevet i samarbejde med Nicklas Sahl og Astrid Cordes.

Johan Kolstrup har taget afgørende valg siden han sidst udgav sit debutalbum i marts 2021. Fuldtidsjobbet, som han tog som en økonomisk sikkerhed er droppet; hans sortsyn fra sofaen, fostret af kærestesorger og et overforbrug af whisky, snus, flødeis, tv-serier og andet er renset, og den frigjorte energi er kastet 100% ind i en ny tid, hvor musikken er i centrum.

Førstesinglen ”hjertet slår dig ihjel” er skrevet i studiet på Amager, som han deler med bror Mattias Kolstrup og svigerinde Drew Sycamore. Men det er Nicklas Sahl og Astrid Cordes, der har været forbi og skrive flere af de nye sange med Johan.

”hjertet slår dig ihjel” er et tilbageblik på en tid, der i sofaen med sjusserne, hvor det var nemmest at ”tale hele verden ned” og bruge det som et skildpaddeskjold, der holdt frygt inde og livet ude.

Med en stærk tekst og ubestridelige popmelodiske kræfter har de tre skabt en sang, der kan danse selvmedlidenheden i sænk – og åbne decemberdøren til hjerternes fest.

”Det er en rigtig vigtig sang for mig, om at være tilstede i sit eget liv. Om at vågne op og blive bevidst om at frygten kan styre os ind i total passivitet. Jeg trængte virkelig til at blive skubbet kærligt til for at turde tro på mig selv og mine drømme igen. Og hjertet er jo der drømmene bor, ik? Vores hjerteslag er i sidste ende en nedtælling mod døden, så det gælder om at danse til beatet, mens vi kan”, fortæller Johan.

”hjertet slår dig ihjel” er det første af en række udspil fra den københavnske eksilnordjyde.

“hjertet slår dig ihjel” udkommer den 2. december 2022.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here