The Lake – “One More Christmas”

0
1648

Danske The Lake går all in på julestemningen med den nye single ”One More Christmas”, der samtidig er bandets comeback efter længere tids pause.

Musikalsk er ”One More Christmas” en klassisk indiepopsang, som favner både det melankolske og det håbefulde i et 70’er inspireret univers og med et indtagende og smittende omkvæd.

Sanger og sangskriver Anders Holm Mortensens vokal og budskaber smelter sammen med musikken og bæres frem af et tematisk julekor sunget af hans hustru Gry Trampedach og 15-årige søn Lui Trampedach Mortensen. Med “One More Christmas” bærer The Lake familie julestemningen hjem “with bells on”.

Anders Holm Mortensen har altid haft en drøm om at skrive en højtidssang. En sang, der kan indkapsle de mange følelser som julen er præget af: fællesskab, traditioner og samvær med dem vi holder af. Men også sværere følelser som savn og sorg over dem, vi måske har mistet. De sidste par år har været en prøvelse for mange mennesker verden over og 2022 er absolut ingen undtagelse.

“Der er endnu mere brug for håb og glæde i år. Det skal vi simpelthen insistere på. For lige meget om vi er religiøse eller ej, om vi går i kirke hele året eller kun til jul, så har vi brug for tro, håb og kærlighed. Det er det, der skal løfte os op til det sted, hvor vi kan indånde livet og leve,” forklarer Anders Holm Mortensen.

“One More Christmas” markerer samtidig en genstart for The Lake. Sidst vi hørte fra The Lake var i 2013 med albummet “Sunshine From The Past”, der blandt andet kastede P4-singlen “Magnolia Tree” af sig.

“Give me one more christmas with you” lyder starten på sangens omkvæd og vidner om afsked, men er samtidig en insisteren på at holde fast og holde sammen. En julesang med håb for fremtiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here