Steen nåede at se og høre sit nye album

0
818

Fynske Steen Wrønding sov stille ind tirsdag den 21. december. Albummet “Liv Ud Liv Ind” udkommer på vinyl og digitalt mandag den 14. februar – i forbindelse med Blue Monday Blues Jam på Dexter i Odense.

Steen nåede at have albummet i hænderne, og at høre det på sin egen grammofon, men udsendelsen bliver posthumt. Uden Steen. Dette gælder også singlerne “Tag Det Med Dig” og “Alt Går I Stå” – der efter Steens ønske udsendes digitalt hhv. den 7. og den 28. januar 2022.   

Albummet er blevet til under ret særlige omstændigheder. Under indspilningerne af sit første soloalbum fik Steen Wrønding at vide, at han havde kræft i bugspytkirtlen. Han havde allerede sat gang i indspilningerne af over 20 numre i tre af Fyns bedste studier. Omkring sig havde han også samlet et hold af nogle af øens bedste studiemusikere. 

“Tag Det Med Dig” er, ligesom alle de øvrige sange, skrevet af Steen Wrønding og arrangeret af det faste hold omkring ham – producer – Jesper Findshøj, Mikael Bundgaard Pedersen trommer, Ricko Haugaard bas, Jon Kjærran guitar, Jan Hansen keyboards.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here