CARL KING udgiver ny julesang

0
1773

CARL KING udgiver “NO CHRISTMAS WITHOUT LOVE”, en ny julesang, fredag d. 23. november

Carl King udgiver en ny julesang, “Christmas Without Love”, fredag den 23. november som digital single.

Søndag den 2. december, vil Carl præsentere den nye sang live for første gang, når han sammen med “The Christmas Three” giver en gratis julekoncert for at støtte JULHJERTEBYEN på Storetorv i Aabenraa, mellem kl. 15-16.

Om den nye udgivelse siger Carl:

“Da der var én, der spurgte mig for sjov tidligere på året, “Nå, kommer der så en ny julesang igen i år?” svarede jeg, “Nej, det tror jeg ikke, du skal regne med!”

“Jeg havde virkelig ikke forestillet mig, at jeg skulle til at skrive flere julesange. Men ikke desto mindre, dagen efter kom frasen “No Christmas Without Love” til mig, snart efterfulgt af lidt melodi. Og pludselig havde jeg en ny julesang!”

“Jeg har altid holdt meget af Roy Orbison, og stemningen i den nye sang mindede mig meget om hans sange; “Crying”, “It’s Over”, “In Dreams” m.fl. Sange hvor manden har mistet sin kæreste og har virkelig ondt af sig selv. Og hvad er mere sørgelig end at miste sin kæreste lige op til jul? Så det er den stemning min søn, Jesper, og jeg har arbejdet på i indspilningen og produktionen af den nye sang.”

Det er Jesper, der igen har stået for alt akkompagnement, indspilning og den endelige produktion og mastering.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here